Вінніпег для українців Канада
-
доброго дня, я знаю що на один з хмарочосів вінніпегу можна потрапити, типу на оглядовий майданчик. хто знає щось про це?
-
Підкажіть будь ласка, чи є якісь додатки типу українського eway щоб бачити маршрут та як далеко автобус
-
Доброго дня, де можна купити комбінезон для дорослого? Тобто лижний костюм (штани та куртку)?
-
Дякую
-
Хвилин до України зараз ні в кого немає
-
winnipegtransit.com/navigo?mode=depart_after&dateTime=now
-
Типу jps трекінг
-
Это приложение лучше гугл карт
-
Це я можу в Гугл картах забити, я хочу знати де той чортів автобус їде, чи не їде взагалі🙈🙊
-
А хотілось би так щоб точно знати, чи тут gps трекерів не встановлено на автобусах і можна покладатися лише на розклад?
-
Я так зрозуміла, що рандомний, бо я вже їду
-
Типу 3:27 це коли буде повз мене проїжджати автобус? Чи це рандомний час просто?
-
Добрий день ! Я з сином ( 6 років) шукаю 1 бедрумну квартиру або розглядаю ще варіант спільної аренди з кимось. Цікавить житло на півночі Вінніпегу, щоб поряд була двомовна школа.
-
Дякую, буду телефонувати вайбером
-
Доброго часу доби. Сантехніки десь потрібні? Диплом, стаж, навички. Дякую.
-
установлены
-
Також там показує найближчі до вас зупинки, але іноді не дуже точно, тому краще перепровірити номер чи назву зупинки, яку Вам пропонує застосунок.
-
Чув що є застосунок Winnipeg Transit, нібито там є така функція
-
Вибираєте в додатку "find stop and schedules", там через і в полі пошуку вбиваєте 5 значний номер вашої зупинки. І там показує о котрій годині прибуде ваш автобус.
-
Де взяти кредит на навчання 9 тисяч треба?
21 Jan 2023, 07:33
28039/89501
about an hour ago