Вінніпег для українців Канада
-
Привіт всім! Підскажіть будь ласка, а OWP по звичайній візітор візі можна оформлювати тільки до 31.03.2024, звичайно що безпосередньо знаходячись в Канаді, чи після 31.03.2024 теж є така можливість для отримання її?
-
Доброго вам времени суток. А вас не затруднит в личку написать пару тройку моментов, на которые будут обращать внимание при приёме на работу Ваши работодатели? Что бы, так сказать, получше подготовиться ))) Спасибо.
-
Спасибо, сейчас ознакомлюсь.
-
А у меня отпуск в августе был. Классно отдохнул, но дорого. Телефон утопил ((( Второй отпуск в ноябре, хочу в Украину съездить, родных проведать
-
Здається 2 бедрумна квартира в класному районі River Hights за адресою 650 Kenaston Boulevard. 2 хвилини пішки від супермтору, ресторанів та всього іншого. Автобуси ходять у всі напрямки. Квартира велика і має багато різних кладовок. Пральня в квартирі, великий балкон та басейн. Вартість $1650, можна з тваринами по домовленості
-
Я пиво допиваю и выезжаю к вам
-
Добрий ранок! Підкажіть майстра з манікюру, педикюру і хочу пофарбувати брови. В районі Kildonan or elmwood.
-
Дівчата , не пропустить тиждень шалених знижок, лазерна епіляція зі знижкою 35% Залишились місця на понеділок, середа, пʼятниця 📍downtown Також проводимо навчання : - шугарінг -воскова епіляція -ламінування вій Працюємо в двох локаціях: 📍Bridgewater 📍Downtown www.instagram.com/reel/CyTQomTAO5O/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
А нет на другие группы, исполнителей розыгрышей?