Вінніпег для українців Канада
-
Ничего интересного особо Есть военная подготовка Охранники В коррекционные школы Есть известная Квалико, строительная
-
А что по строительной?
-
Вітаю. Чи був у когось випадок, що отримали новий ворк перміт (зняття обмежень) із помилкою у прізвищі (помилка IRCC). Що робили і скільки часу потратили на виправлення?
-
Вот вакансии в Квалико
-
В стройбат👍
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. докладніше в лс
-
Зрозуміла, дякую
-
Заявка успешно отправлена, вам могут позвонить и задать какие-то вопросы по поводу заявки. Это всем пишется такое предупреждение, но мало кому звонят
-
Зачем это в этом чате?
-
Доброго дня, є можливість легального виїзду з України до Польщі для чоловіків. докладніше в лс
-
Доброго дня. Шукаю роботу на full time. Маю досвід праці в Україні водієм, помічником механіка, автоінструктором, та на підприємствах Європи. Роботи не боюся, дуже відповідальний. Наявне driver license. Буду вдячний за допомогу.
-
Доброго дня. Хто займається чоловічими стрижками? Бажано район downtown або поблизу
-
Підкажіть будь ласка україномовного ділера для покупки авто
-
Добрий день. Працюю в автосалоні Murray Hyundai. Звертайтеся, проконсультую і допоможу з покупкою авто. З повагою Артем Sales Professional Murray Hyundai 431-334-6102
-
Вітаю! Я працюю в Vickar Nissan 1424 Regent Ave. У нас багатий вибір як нових, так і used авто. Буду радий познайомитись та супроводити в усіх питаннях пов'язаних з купівлею авто. 204 952 5878
-
Подписалась, пока не удалили)
-
Доброго дня. Запрошую на стрижки жіночі, чоловічі та дитячі) та фарбування волосся ( однотонне, тотал-блонд, мілке мілірування та складні техніки фарбування). З моїми роботами можна ознайомитись за посиланням: instagram.com/semylitalena?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA%3D%3D&utm_source=qr
-
Добрый день, нужно сделать Син намбер и хелз карту. Как сейчас в бес вестерн можно. Как получить регистрацию. Апойтмент. Дякую
-
Продам веар очки ,в использовании были 2 месяца,400$
-
Подскажите пожалуйста, а тест на зір прям там на месте делается? Права укр забрали или вам оставили?
21 Jan 2023, 07:33
28818/88632
2 minutes ago