Вінніпег для українців Канада
-
Доброго коньяк - именно коньяк, не бренди и не виски, ценовая политика соответствующая. Примерно от 50$ за 0.7. Выбор не очень большой.
-
І слоти неможливо зловити(
-
Доброго ранку всім я так розумію що надію на те що він сюди приїде втрачено(
-
Харлеї всякі їздять. Теж саме що і мопед перед пікапом
-
Якщо вже розмова про мопеди - тут популярні електро велосипеди. Для них побудовано багато велодоріжок по усьому місті. А ось на дорозі я щось не бачив багато мопедів. Це скоріш виключення. Мабуть тому, що поруч із Ф150 їхати не дуже комфортно.
-
В Україні був такий, вистачало по місту з головою. Ще раз дякую
-
50 кубиків і 50км/год
-
Дякую
-
До 50 кубиків можна їздити з правами класс 5.
-
Пичалька ((( В Германии та же хрень ((( Только Хэннэси, по заоблачной цене
-
Харлей все ж більше. Підвіска краще. І він хоча б може тримати 80км/год.
-
Я правильно понимаю, что с правами категории В не нужно дополнительно получать категорию на маломощный мопед?
-
Дуже набридли веліки, без образ. Навіть електро. Накатався по роботі досхочу, хочеться, щоб воно тебе везло, а не ти його
-
Не заперечую. По весні та й на місці буде видніше. З повагою.
-
Ми не в Україні. Тут дороги, інфраструктура, ставлення до транспорту дуже сильно відрізняється. В Україні я хотів купити мотоцикл. Тут якось не хочеться.
-
Причому навіть на учнівських правах.
-
тут нет понятия маломощній мопед. тут есть просто мопед , до 50 кубов им до 50 км в час. а єто уровень даже не веспы а чего то прям вобще унылого. у меня электрвоел быстрее умеет ) тоесть на мото нуна сдавать, именно сдавать. а вот то на чтьо не нуна - это даже в качестве велосипеда не смешно) ибо содержать это неедущее смысла вобще никакого)
-
В Торонто консул сказала що до кінця Листопада, поїздок до Вінніпегу не заплановано.
-
У електро велосипеда ще є плюс - його можна зберігати у квартирі. Мопед у квартиру вже не запреш. І для мопеда тут потрібен гараж. Бо інакше його просто унесуть з парковки.
-
Игра настольно-напольная mole-a-bop. Новая такая стоит 60, отдаю за 10. Молоточек не родной. Можно бить молотком, можно ногами. Весёлая игра на скорость реакции с разными уровнями сложности. Grant Park
21 Jan 2023, 07:33
28908/88809
12 minutes ago