Вінніпег для українців Канада
-
Так як ходити безкоштовно без жодного документа типу пропуска чи картки якщо ви кажете що очікувати тре 2-3 тижні. ?
-
В Германии также )))
-
Добрий день. Чи можете порекомендувати імміграційного консультанта у Вінніпезі?
-
Ок. Дякую. А вам коли прийшла ця карта. То вона була типу пластикова чи це був листок А4 де було просто вказано що ви можете типу як самі оплатити цей абонемент?
-
Дивитися всім! Є про що замислитись. На жаль такі чутки про наше українське ком'юніті не лише в Альберті, а й тут у Манітобі, а також в інших провінціях. Коли інші спільноти підтримують одне одного всіляко, навіть перебуваючи в різному статусі. Потрібно завжди вірити в себе, прагнути кращого, бути порядними у відносинах з іншими, не обманювати, адже про це ніхто не скаже, але всі оцінять, потрібно розвиватися, навчатися, але й не забувати допомагати іншим, не засуджувати, а підтримувати успіхи інших! Адже обличчя кожного з нас – це обличчя усієї української ком'юніті!
-
Щиро дякую)
-
У моєї жінки затребували довіреність щось типу що я не заперечую робити паспорт дитині. Я був ще в Україні, відправляв її поштою.
-
Девчонки, приглашаем на ФОТО- ВИДЕО ДЕНЬ «всё включено» в фотостудию С участием команды визажиста, парикмахера, фотографа и видеографа, всем сладкие угощения, кофе, чай, пишите в личку , сейчас действует скидка при бронировании www.instagram.com/reel/CzJZcoCgT1d/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==
-
Простите, два вопроса. Первый: на бирке цифра 13, Вы указали размер 11, или я не туда смотрю? И где можно посмотреть сравнительную сетку размеров, какой это размер по европейским стандартам? Спасибо.
-
Ок Я зрозуміла ваше посилання. Наприклад, ви спілкуєтеся з співрозмовником у загальному колі інших людей, ви слухаєте людину, її думку і з чимось погоджуєтесь, а з чимось ні, виходячи з вашого досвіду та особистого мислення, життєвих пріоритетів, або навпаки слухають вас. Але ж ви не можете сказати всім (точніше не маєте такого права) - "Не слухайте його!" Ось і в цій ситуації те саме - кожен має право зробити свій висновок і вибір, і вирішити, що кому дивитися, робити і чим займатися.