Вінніпег для українців Канада
-
Яке у вас питання? Пишіть будь ласка в загальному чаті, хто зможе, той вам відповість, у кого буде відповідь, якщо у мене буде відповідь на ваше запитання, я також відповім, але я не особистий консультант
-
Добрый, не могу зарегистрировать бабушку онлайн Варшава Торонто, система говорит регистрация в аэропорту, так ли это?
-
Доброго дня. Підкажіть, таке специфічне питання. Хочу придбати авто в Торонто і перевезти його до Вінніпегу. Чи може хтось розповісти як це зробити, де отримати сейфті, які доки будуть потрібні, де ставити на облік і як. Буду вдячний за інфу.
-
Check in
-
Да, check-in в аэропорту, так как работникам надо на визу посмотреть
-
Доброго дня, хтось знає сімейного лікаря україномовного або російськомовного, який все ще приймає нових пацієнтів? Дуже треба, дякую заздалегідь
-
Дякую величезне☺️
-
Якщо хтось відгукнеться - продублюю звісно
-
Якщо можна і мені інфу будь-ласка
-
Доброго дня. Шукаю роботу в області будівництва. Мені 33 активних великий досвід з Європи та України. Тут працював на дахах. Але фірма закінчила роботу на цей рік. Може хтось має якусь корисну інформацію.
-
Якщо хтось відповість дай знати! А то я так і не дочекалася відповіді.
-
Вітаю! Порадьте, як взяти квитки на літак так щоб місця не були розкидані по всьому салону, планую летіти з дітьми. Дякую!
-
+20-30 евробакса к стоимости билета.
-
Шукайте фірми які flat roofing займаються, вони зимою працюють. Oakwood, Racka, MJ, Master. До нас запропонував би, але укомплектовані
-
Зрозуміло. Дякую .
-
Зверніться до іншого лікаря
-
Пробуйте бронювати місце Зараз є вільні місця на завтра з ранку
-
Я якраз закінчив роботу на дахах
-
А ты сейчас в Германии?
-
Я прочитав. Тому і кажу, якщо є вже досвід, шукайте роботу у фірмах, які працюють взимку. Ми всю минулу зиму відпрацювали, тільки декілька днів сиділи вдома, бо взагалі нереально працювати було
21 Jan 2023, 07:33
28990/90172
about an hour ago