Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте, прекрасные девушки! Хочу предложить вам услуги окрашивание , ламинирования бровей и ресниц 👁️🗨️ Работаю в районе Transcona. На все вопросы отвечу в мессенджер!
-
Да, так и делаю, но ищу все же средство нормальное, хорошее, а то что покупала уже все ерунда.
-
Всім привіт. Скажіть будь ласка чи можна у Вінніпезі здати ж/д пляшки , типу як у Європі , щоб отримати гроші або талон на продукти ? Якщо так то яка адреса ? Дякую всім за відповідь
-
Добрий день!Порадьте будь ласка господинькі,яку муку та розрихлювач тут можна купити для випічки тортів!🙏Бо звичний рецепт не вийшов!🥲А ще яке згущене молоко,щоб було,як наше!)
-
Як пощастить. У нас була доба між рейсами у Торонто і нас не заселили, навіть не допомогли таксі викликати. Добре що я підстрахувались та забронювала готель на ніч
-
Згущене молоко брала в Walmart смачне і біле і варена, але щось останнім часом вареної нема в продажі. Баночка така біла с рожевим обгортка, муку купляю робінгуд.
-
Ищу мужского парикмахера
-
Дуже дякую!)А про муку не знаєте,яку вибирати,щоб спекти торт?
-
Вас без візи на літак не пропустять!
-
Я беру таку, але як вона для торта не знаю🤷
-
Кого цікавлять дешеві квітки на березень. Купував собі сьогодні. Буду виїзджати з України. Якщо не має візи США або Англії Самі дешеві квітки з Будапешту до Вінніпега. Вартість 1320 САД (38 тис. Грн). Це вартість квітка з валізаю (23 кг + 8 кг). Можливістб
-
Можливістю сдати та обміняти квітки. Економ без валізи на 120 дол дешевше.
-
Беріть через сайт Аир Канкда. Оплата карткою Приватбанка 2 квітків без проблем. Більше складніше. Літіте без геморою та кучі пересадок. Одна у Европі одна у Канаді. Правда у Канаді нічна 12 годин. Но дешевше і краще на березень Ви не знайдите.
-
Я також таку взяла!😁Але не знаю чи це вона не підходить,чи кефір був дуже рідкий!)
-
Доброго дня! Якщо ще актуально, то ми зараз в Торонто. Нам не надали безкоштовний готель, навіть не допомогли знайти найближчий найдешевший. В нас відмінили рейс 4 березня, тепер 9 березня наступний до Вінніпега, живимо і харчуємось за свій рахунок. Також з дитиною, 3 рочки.
-
Я летіла .мені не встигли з пересадкою , тому багаж прийшов на наступний день Треба підійти при прильоті до кабінету втраченого багажу там вас зареєструють і все прийде))