Вінніпег для українців Канада
-
Не знаю, расскажи что-то
-
Підкажіть, будь-ласка, де можна придбати обліпиху? Дивилась в супермаркетах в заморозці, але не побачила. Можливо не там шукаю))
-
У кого то есть знакомые кто подавался на туристическую визу в Австралию? Или сам пробовал?
-
В торговом центре есть банкомат для крипты.
-
Вітаємо у Манітобі!) Успіхів вам!
-
Ми вже прилетіли, все добре. Вилітали з Польщі, пересадка була у Мюнхені, на печатки не дивились, показували тільки польську дію )
-
Добрий вечір, хтось зловив віконце до консула у Торонто на 17.11?
-
Привет всем. Кто-то пробовал подаваться на тур визу в Австралию? Или есть какая-то инфа?
-
Дякую!
-
Да, если пройдете до прилёта и будет в базе ирсс ваш медосмотр, то воркпермит сразу выдадут без ограничений
-
Потрібні робітники: Різноробочі чоловіки і жінки/ теслі / сантехніки / електрики / некваліфіковані робітники
-
За професією молодший Медбрат (закінчив в ЄС навчання своє) тут мені сказали воно дійсне в Канаді все перекладено. Як що знаєте про якусь вакансію буду вдячний за любу надану інформацію)
-
Доброго дня цікавлюсь варканційов в дім для пристарілих. Дякую)
-
Доброго дня цікавлюсь зубним лікарем у Вініпег у мене складна ситуація у мене брекети знімати із не хочу можливо є тут спеціаліст який зможе мені їх підтягувати. Буду вдячний за любу надану інформацію)
-
Добрый вечер можете поделиться контактом?)
-
Chevy spark 2020 рік 48000 км 12500$
-
Новий матрасик 15$