Вінніпег для українців Канада
-
🤯 У Канаді офіційно почнуть продавати кокаїн Канадська біотехнологічна компанія Sunshine Earth Labs оголосила, що отримала ліцензію від федерального агентства охорони здоров'я Канади на виробництво та продаж кокаїну. ☝🏻 Ліцензійна угода була укладена після радикальної зміни позиції держави, яка прагне впоратися із серйозною кризою передозувань опіатами, що забрали тисячі життів, шляхом декриміналізації зберігання невеликих кількостей кокаїну, героїну та інших так званих важких наркотиків. Телеграмна служба новин | Підписатися
-
З Європи не буває прямих рейсів до Вінніпегу.
-
В Канаді це теж відмічають
-
Так
-
Хтось підкаже, треба режструватись онлайн на медогляд чи просто в живій черзі зранку приходити? Дякую
-
Дякую
-
Я реєструвався тут, онлайн, а потім в Best Western призначили дату та клініку для медогляду.
-
Нам не давали 🤷🏻♀️
-
Скажіть будь ласка, як довго ви чекали на хелс кард?
-
Доброго, при реєстрації на рейс Варшава Торонто, онлайн, видає що реєстрація не можлива, реєстрація в аеропорту... Таке можливо, або я щось роблю не так, ціль візиту вказую імміграція. Дякую за відповідь.
-
Доброго дня! Питання стосовно візи, може у когось був схожий досвід. У мене є (була) віза в Канаду по CUAET, Visitor Visa, на один заїзд, ось я прибув в канаду минулого місяця, оформив всі документи і вирішив зайнятись питанням заїзду та виїзду в Канаду. На кордоні офіцери видали ворк перміт та прекреслили мою візу (анулювали) сказали, що виїхати можу але назад вже не заїду бо ворк перміт не є підставою для заїзду, пребувати в канаді можу до 2026 року. Чи можу я податись на ще одну візу, або податись на додаткову візу, у мене не було foiless візи чи чогось подібного, просто вклеїли чомусь одноразову візу на пів року. На момент подачі заявки я був в Україні та оформляв всі документи з України. Хто може порекомендувати що робити?
-
Ця форма не обов'язкова
-
Доброго, при реєстрації на рейс Варшава Торонто, онлайн, видає що реєстрація не можлива, реєстрація в аеропорту... Таке можливо, або я щось роблю не так, ціль візиту вказую імміграція. Дякую за відповідь.