Вінніпег для українців Канада
-
Це ж дивлячись від того, в якій ви країні зараз та на яких правах. Якщо у вас Песель.укр, то проблеми не має бути ніякої, якщо летите із Польщі
-
Можна спробувати на імейл їм написати номер вашого квитка, дані всякі і вказати, що буде кіт. Якщо у вас є на це кілька днів, бо в мене цього часу не було. На реєстрацію з котами прийшли за дві години. Але все пройшло значно швидше: нас направили в касу, дали квитанцію для оплати, ми оплатили, знову назад в чергу і зареєструвалися. На все пішло хвилин 40 (вся реєстрація)
-
За скільки годин треба підходити? Це треба до стійки регістрації підходить?
-
Телефонував їм, не дозвонився. Парився теж, але аеропорту вдалося все парішать швидко, тож можу говорити лише за свою конкретну ситуацію.
-
Так ещё 80 дней оставалось ?
-
Понял спасибо.
-
Пересадка на другой рейс - авиакомпания та же ?
-
А закрывали визу в Чехии это как понять?
-
У нас була одна сім'я - у всіх по різному прийшли відповіді та паспорти. Різниця майже в два тижні
-
Доброго дня 👋 І мені будь ласка 🙏
-
Пояснить які обмеження є ? Тобто що у аеропорту дають ворк перміт , на ньому якесь обмеження ? 😰 Поясніть будьласка
-
Доброго дня! Питання для тих, хто вже прилетів вже до Канади. Підкажіть, будь ласка. Лечу з дітьми, молодшій 1.8 рік, багато памперсів з собою не увезеш... Хто купляв вже, зорієнтуйте яка ціна??? ДЯКУЮ 🙏
-
Доброго ранку! Підкажіть будь ласка, як вирішити проблему? Після 4 днів користування канадською сім картою мені заблокували телефон. ВІдтепер телефон запрошує якийсь пін. Там де я купляв картку мені сказали, що проблема не в картці, а в телефоні. В сервісному центрі сказали, що це проблема с тим, що телефон куплявся в Європі і проблему вони вирішити не можуть, мовляв потрібно летіти в Європу і там вирішувати цю проблему. А тут потрібно купити новий телефон. В мене там купа корисної інформації, контакти і т.д. Може хтось стикався з такою проблемою? Як це можна вирішити?