Вінніпег для українців Канада
-
Если по программе swm, то нужно заново работать полгода на full-time permanent job
-
А яка ціна на послугу?
-
Доброго дня. Підкажіть будь-ласка аналог нашого пантенолу (щось від опіків). В ідеалі не крем, а саме спрей-піна
-
Я тоже;)
-
Щиро дякую супер, вибачте багато інформації тому можливо пропустив, дякую ще раз.
-
Малося на увазі не сама адреса. Якщо ви перевірите сою пошту, то побачите, що кожен лист , що прийшов вам на пошту від будь кого, буде підписаний або ім'ям людини або назвою організації, а ніяк не електронною адресою. Якщо я отримую повідомлення з банку, то перше, що я бачу це RBC Royal Bank, а ніяк не адресу відправника. Так само і ім'я людини, що надіслала листа.
-
Доброго вечора,вибачте що піздно,але маю таке питання.Коли заїджав у Канаду першим чином декларував гроші які з собою привіз.Але зараз маю робити підрахунок на номінацію,та не можу згадати точної сумми.А з цим як я знаю можуть виникнути багато проблем.Чи є сервіс у якому я можу подивитися це ? Дякую
-
В школу пішли по адресі проживання.
-
Все добре) Дитина в спец класі і з ним займаються. Результати бачимо і дуже раді. По трошки почали відходити від кошмарних років) Зі знайомих (у кого особливі дітки) також задоволені шкільними програмами. Діти в школу біжать)
-
Может у кого знакомые хотят из Америки или через Америку. Прямой перелёт Лос Анджелес - Варшава и обратно. Везёт Лот Билеты на оф сайте JetBlue 199 евро в две стороны ))
-
Ну, а по существу, может кому пригодиться, сейчас у АирКанады (Люфтганза, Брюссель аирлайнс) сейчас отличная цена Европа - Торонто. (Париж, Германия, Амстердам, Прага) Цены от 350 евро до 400 в обе стороны. На некоторых направлениях, типа Париж-Торонто - прямые рейсы. Билеты на оф сайтах этих компаний. Даты с декабря по конец марта.