Вінніпег для українців Канада
-
Скажіть, будь ласка, виходить потрібно брати білети до Торонто, там в аеропорту реєструватися і потім білет до Вінніпег купувати?
-
Доброго дня. Як знайти волонтерів які займаються поселенням новоприбулих? В аеропорту волонтерів немає
-
Уже писали,, стойка с номерами телефонов гостиниц, звоните
-
Привіт, хтось можливо знає де є хороша секція з боксу? Бажано укр/рус мовний тренер. Буду дуже вдячний за інформація 🤝
-
Привіт, хтось можливо знає де є хороша секція з боксу? Бажано укр/рус мовний тренер. Буду дуже вдячний за інформація 🤝
-
Ви літали вже на Play?
-
Скажіть, будь ласка, у Вінніпег в аеропорту теж є?
-
Руммейт їми прилетів. Ще один знайомий місяць тому
-
Я так розумію оформлення теж там
-
Название компании можно?
-
Дякую
-
Так тут чат Вінніпега, про цей аеропорт і розмова
-
В когось на машині розбивали вікно? як бути в такій ситуації? claim прийшов на почту, а сервіси де замінюють вікна не хочуть робити ( попередньо потрібно записуватися в mpi, щоб вони подивились машину)
-
Це велика компанія, будинки якої знаходяться по всьому Вінніпегу. Але саме ця робота- офісна будівля в даунтаун. Якщо у вас є відповідний досвід, та англійська, я вам в приватні повідомленні напишу назву
-
Суши
-
Доброго дня) Порадьде де робили фото для ПР у Веннипезі? і сертифікованих перекладачів для документів.
-
Ми саме заради нього вибрали Канаду і не помилились. Нехай у вас все вийде❤
-
первая пятница
-
в аэропорту нет волонтёров. есть номера телефона гостиниц, в которые вы сами звоните и узнаете где свободные места
-
Указываете по факту. Та сумма, которая лежит на счету, ту и показываете. Если деньги в кэше и хотите их положить на счет до номинации, то могут возникнуть вопросы
21 Jan 2023, 07:33
32134/88484
27 minutes ago