Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня) Порадьде де робили фото для ПР у Веннипезі? і сертифікованих перекладачів для документів.
-
Ми саме заради нього вибрали Канаду і не помилились. Нехай у вас все вийде❤
-
первая пятница
-
в аэропорту нет волонтёров. есть номера телефона гостиниц, в которые вы сами звоните и узнаете где свободные места
-
Доброго дня, скажіть, будь ласка, чи взагалі існує жива черга в Посольство України в Торонто?
-
Дякую за інформацію, якраз цікавило це питання
-
Доброго часу доби. Дозвольте запитати, чому саме сертифікованого перекладача? Чи це має значення при подачі документів на евалюацію? Дякую.
-
В консульстве Украины в Торонто нет живой очереди, посольство Украины находится в Оттаве
-
Добрый день. Подскажет кто-нибуть ? При устройстве на работу заполняю их внутреннюю анкету с данными. В ней есть графа " информация о ворк пермит и визе" а в нем пункт Referens ID , так вот смотрю короче на визу и ворк пермит, а в них нет таких данных. Подскажите пожалуйста по поводу того что это за данные и где их искать.
-
Всім привіт! Мене звати Олена і я тату і пірсинг майстриня з України з 4-х річним досвідом. ☺🌸 Працюю на студії GOAT InkStudio, 2145 Portage Ave. Чекаю вас у себе ❤ (Бажано за попереднім записом у телеграм чи інстаграм) Insta: instagram.com/devil.s_piercing
-
Всім привіт! Мене звати Олена і я тату і пірсинг майстриня з України з 4-х річним досвідом. ☺🌸 Працюю на студії GOAT InkStudio, 2145 Portage Ave. Чекаю вас у себе ❤ (Бажано за попереднім записом у телеграм чи інстаграм) Insta: instagram.com/devil.s_piercing
-
Привіт) можливо хтось може підказати хорошу навігаційну програму для авто?) бо в google maps не завжди показує правильний дозволений кілометраж в годину) Дякую