Вінніпег для українців Канада
-
Добрий вечір,ПРОДАМ крипту,USDT
-
Якщо ви по куает, то мають поміняти. Але точну відповідь дізнаєтеся тільки в мпі чи в автопаку
-
Дякую
-
Це як? Ні, міняють посвідчення конкретних країн, і не важливо, чи куает то чи ні.
-
Я не знаю, як це насправді працює. Моєму чоловіку поміняли посвідчення не з того списку країн. Ми приїхали по куает, тому думала, в звʼязку з цим🤷♀️
-
Ой там на кого попадёшь ... некоторые сами не знают что можно менять а что нет
-
Усім привіт. А ніхто тут не цікавиться заробітком через інтернет? Я активно шукаю можливості заробітку в мережі онлайн. Може хтось щось чув чи знає якусь інформацію. Я готовий розглянути всі ідеї. Буду вдячний кожному за інформацію.
-
Дуже дякую вам. Хоч хтось відгукнувся 👍
-
В будь-якому банку дадуть кредитку Тільки радять почекати, коли знайдете роботу, дадуть більше Але якщо спочатку кредитка, а потім попросите збільшити ліміт, то не дадуть більше В рбс банк зараз кредитку на 2000 дають, в інших на 1000
-
Це була помилка. Тут список країн, права яких можна поміняти без екзаменів. Якщо поміняли умовні польскі або чеські - випадковість www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx
-
Оренда: Здається в саблет простора квартира, 2 спальні, 2 санвузла, багато місць для зберігання, пральня в номері, за адресою 90-Garry st, 9 поверх. 1639$+hydro (літо 20$, зима 50$), є парковка, 40 або 60$. Тихо і безпечно, все під відеонаглядом. Рядом “the forks”, є де погуляти, магазини, кафе і інше. Допускаються домашні тварини. Вільна з 30 листопада або раніше.
-
На вантажівку тут окремо потрібно вчитись та здавати. Тут отримаєте тільки 5F
-
Так, все правильно
-
Доброго вечора. Прочитав про заміну прав і у мене таке запитання: в мене категорія АВС (включає вантажівку) мені я так розумію замінять лише на клас 5 (аналог В) а всі інші категорії просто згорять?
-
Ну так, але сісти зможете тільки за кермо авто класу 3.
-
Ну в принципі в мене має бути клас 3. На нього можна просто додатково здати екзамен без того щоб десь навчатися за три місяці за всі гроші світу.
-
Плюс ще потрібно аір брейкс здавати, це окрема тема, і машини тут трошки по іншому працюють. 5ф вистачить для більшості малого комерційного транспорту, 3 клас здати можна без навчання, 1 - тільки вчитись
-
На семі - ні
-
А можна просто якісь екзамени здати без платного навчання?
-
А 5f це лише легкові?
21 Jan 2023, 07:33
32520/89601
33 minutes ago