Вінніпег для українців Канада
-
Всім привіт, звільняється квартира на бродвеї. Зараз проводиться ремонт з 1 го грудня буде вільна. Також маю квартири 1 bedroom та студії біля парламенту Манітоби та "The Fort Garry" . Студії по 700 , 1 бедрум 750. На фото квартира за 950 на 5му поверсі . ЦІНА ВКЛЮЧНО З КОМУНАЛЬНИМИ окрім електроенергії. Домовленість з власником, що можливо взяти новоприбулих з України людей. За деталями Тел./ ватцап 437-557-6652
-
И ты переехал из сша в Канаду????
-
Ещё нет, но собираюсь
-
Вообще в курсе что тут намного все печальней. С работой зарплатой погодой ценами? Люди отсюда в сша едут толпами.
-
У вас есть дети?
-
Да в Канаду приезжали так в 2022 но все обратно уехали.
-
Добрый день. Получила штраф за превышение по радару. Офицер сказал "option 2" - т.е. предстать перед судьёй и дальше в описании. Увеличить срок погашения штрафа либо уменьшить его сумму. Кто-то с таким сталкивался? Уменьшить сумму штрафа реально?
-
Всім привіт! Нещодавно приїхали і вже багато коштів витратили на квитки в автобусі. Знаю,що багато писали про карту pego. Скажіть будь ласка я можу поповнити e-pass в любий день місяця і він буде дійсний цілий місяць? Пишуть,що якщо поповнити 1 числа то місяць безлім. Наприклад якщо я поповню 28.11 то він діє до 28.12 чи до 1.12? Вдячна за відповідь та допомогу.