Вінніпег для українців Канада
-
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺 Здається 1 bedroom з 1 грудня 2023 по адресу 101 Paulin street,недалеко центру , поруч Red River College, City Hall,Imitation centre 100 Adelaide , Tiger , через дорогу невеликий парк де можна смажити гриль на дровах.Можна з домашніми тваринами, в домі є спортзал, криша з барбекю зоною, кінотеатр,кімната відпочинку з більярдом , будинок під охороною , камери відео спостереження , будинок після ремонту, нова техніка - холодильник, мікрохвильова піч, посудомийка. Ціна 1300 всі комунальні послуги враховані в ціну ,інтернет теж входить в вартість квартири, парковка оплачується окремо.Автобусна зупинка автобуса 66 через дорогу в 2 хв , в 5 хв зупинка автобусів 11,20,15,44,12,24,26..
-
Обміняла у березні, досі у дії відображаються як дійсні до 49 року. Отож вони не анульовуються, можна в Україні користуватися через дію
-
В умовах не було що обов’язково з дітьми, значить можна всім. Але дійсно обрати 0 не можна… я вказала 1 і в кінці де було поле «додаткові коментарі» вказала що дітей немає, але обрати 0 неможливо і тд…не знаю чи правильно, але я зробила так
-
Купить и больше не выходить онлайн 💕
-
Окей, гугл в цьому випадку не допоміг, бо, як бачимо, тут поле Dokument number порожнє. Тому й взяли сумніви. Тому й звернулась в групу
-
👋 Живешь в Москве и не нашел достойную работу? Пиши нам, и мы поможет тебе с этим! 👋Место работы: Мск , Казахстан, вся РФ 💸 Сколько ты поднимешь бабла: oт 1500 $ за поездку 💸 Тебе для работы необходимо: Телефон и желание Будем рады видеть тебя в нашей команде, прояви себя ! 💰💰⬇️⬇️⬇️ @job_lucker
-
А могу ли американские права поменять на канадские?
-
www.mpi.mb.ca/Pages/new-to-manitoba.aspx Да, без экзамена
-
отпишытесь кого взяли просто интересно
-
Доброе,утро еще вчера поехали на MacDon?,многих взяли на работу ?
-
что работа есть и ее много,с Английским ищу с подругой не где,ее не берут ладно я уже языка не знаю ищу и работу и язык
-
Доброе,утро нет не все ,улетели, остались, ждать пиара ,еще и подтянули сюда родственников,каторые и сейчас кто работает а кто сидит без работы в надежде, ее тут найти а кому повезло нашли ,и седят в группах и умничают😁😊😳
-
Подскажите пожалуйста,возможно кто знает,любые вакансии работы в вечернюю/ночную смены. Английский разговорный,есть права и машина.
-
Всем кто без работы желаю ,чтоб нашли работу удачных поисков,в Winnipeg
-
Канада не плохая просто в Винипеге плохо с работой ,кто первые прилетели даже работают сейчас без языка ходят в школу велар ,и учат