Вінніпег для українців Канада
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Heañth Solutions, Winnipeg, MB. Англійська В2‼️(сертифікат не треба) Писати мені в особисті✍️
-
Доброго дня. Виникла потреба у заміні тримача цигарок від iqos, але я щось не бачу зовсім ніяких фізичних магазинів цієї марки на карті. На офіційному сайті нема зовсім ніяких приладдь до IQOS 3.0 Duo, продають лише якусь нову IQOS ILUMA. Де можна офлайн придбати причандалля для старих серій? Дякую за відповідь.
-
Доброго дня. Виникла потреба у заміні тримача цигарок від iqos, але я щось не бачу зовсім ніяких фізичних магазинів цієї марки на карті. На офіційному сайті нема зовсім ніяких приладдь до IQOS 3.0 Duo, продають лише якусь нову IQOS ILUMA. Де можна офлайн придбати причандалля для старих серій? Дякую за відповідь.
-
Дешевле можно купить в Онтарио и привезти сюда в Виннипег
-
Шукаю одну чи дві кімнати, район Polo Park (можливо Garden City,Tyndall Park). Якщо є якийсь варіант, прошу написати в ПП. Дякую.
-
"ценОвая". якщо на язику то пишіть хоча б грамотно. Marketplace, Kjiji, дилершипи. Ціни на нові авто на % 20 дешевші, б/у на 10-15% ніж в Україні. Єдині авто +/- в Україні в ту ж ціну в Україні це битки з USA які неможливо поставити на облік в USA. Ви врахуйте різницю CAD/USD. Але тут теж є rebuilt, дешевші на % 20-30 ніж нормальні
-
Правильно Многие вообще не помают о чем речь идёт , и пытаются навязать свое мнение/недовольство Сравнивают в usd Много очень тяжёлых людей, которые не понимают рынка авто в Канаде
-
You are welcome) не ображайтесь)
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Health Solutions 1224 St James, Winnipeg, MB. ‼️Англійська В2‼️ тобто середня англійська мінімум. +14313381290✍️ finance@avivahealth.com (in English only, it’s store’s HR, her name is Deborah Narine)
-
Напишіть краще у розділі про роботу, а не житло
-
Спасибо,грамотей)
-
Привіт всім! У мене на роботу шукають працівника зараз. Комунікабельна та відкрита людина для роботи в магазині, клієнтоорієнтовна. 🧑💼👩💼Natural Health Product Advisor (Cusmomer-service oriented) 📌Store - Aviva Natural Health Solutions 1224 St James, Winnipeg, MB. ‼️Англійська В2‼️ тобто середня англійська мінімум. +14313381290✍️ finance@avivahealth.com (in English only, it’s store’s HR, her name is Deborah Narine)
-
Здравствуйте, работаю в Vickar Nissan. Есть много разных вариантов авто. Набирайте 204 9525878
-
А может ты свалишь??? Люди интересуются что было на интервью я отписал.
-
дядя, может ты уже свалиш в свою ирландию? ато ты сварщик, то жестянщик, но все тебе фигово, работы нет а вот в евроопах а особенно в ирландиии.... но в канаде работы нет и вот это все )
-
Вчера на макдон пришло человек 300 большинство даже не стали слушать собрали резюме и послали люди на морозе стояли в очереди, а их тупо послали. На пару десятков вакансий несколько сотен претендентов. Пора делать выводы ребята Виннипег походу переполнен ньюкамерами. Без английского и профессии востребованной походу без вариантов. Ещё прошлой осенью на такие интервью приходило 10-20 человек сейчас несколько сотен.
-
я по делу вопрос задал. если не нравитцо и ты ноеш что в канаде фигня но вот евроопа, ирландия, и тут 2 года ноешь - чего не вернешся в такую расчудесную?
-
Я тут год тоже. Я вообще про два года вне Украины.
-
Угомонись
-
Не по уезду А в принципе присматриваюсь
21 Jan 2023, 07:33
32917/88642
38 minutes ago