Вінніпег для українців Канада
-
У вас только нисан?
-
Есть приложение там оплачивает е-сим любой страны. Главное чтобы телефон работал с е-сим
-
Образование, опыт?
-
ca.indeed.com/m/viewjob?jk=35d6d2934d502499&from=serp&xpse=SoAK67I3HBx6I8ADVT0LbzkdCdPP
-
Привіт друзі Здається в саблет апартаменти 2 сапльні 2 ванни Ціна за місяць1845+комунальні послуги(електроенергія) вода безкоштовно +праковка 30дол. або 60дол/міс. +фітнес зал +барбекю +кімната відпочинку +більярд +бассейн в літку +можна з тваринками +є подвіря для вигулювання собак Дуже хороший район: Bridgwater Поруч є магазини в пішій доступності такі як: save on foods, KFC,Pizza,Canabis,Shoppers і тд.. 5хв. На авто до Walmart,Costco,McDonalds Та 10хв до IKEA Кому потрібне хороше житло пишіть в Приватні Повідомлення Дякую😊
-
Так так,а ну по подробнее пожалуйста, если я правильно понимаю - если я за 5 мес в 2023 году - заработал до 12600 и 2023 год закончился,а я там больше не работаю, нахожусь так сказать в активном поиске,то при заполнении декларации за год,налога не будет? Или надо будет заплатить,но потом вернут.
-
Дитячий костюмчик Armani (оригінальний, придбаний в Європі) на хлопчика 18 місяців. 82 см. Стан як новий, дуже якісний. 10 дол. North Kildonan.
-
Ви можете подивитись на сайті якщо потрібно більше фото можно попросити, також в них є безкоштовна доставка авто в Вінніпег