Вінніпег для українців Канада
-
Головне ВП отримати, сін дуже швидко тут робиться по місту, я б навіть не витрачала на це час в аеропорту
-
Треба телефонувати перед бронюванням та питати чи є на ваш рейс місце для тварини (якщо хочете в салон) тому що кількість тварин які можут бути на борту обмежено. Потім купляти квиток і телефонувати ще раз, додавати до цього квитка тварину. Вам мають надіслати квиток де буде зазначено pet
-
Добрый день 😃 Подскажите пожалуйста 🙏🏻 Ситуация у нас такая: С девушкой подавались на cuaet еще в мае. Есть биометрия и ворк пермит у двоих. Так же мне в июне пришла виза электронная ей, а мне - нет, так как я не отправил подтверждение паспорта, так как возникли проблемы и мы отложили это на второй план все. В итоге прошло 6 месяцев, ее электронная виза истекла, и вот решив все проблемы мы бы все же хотели уехать, Подскажите , есть возможность мне как вклеить визу в паспорт , если электронная истекла, а у меня истекла дата когда можно отправить паспорт для дальнейшего рассмотрения, там же дается 30 дней, как нам лучше поступить , податься повторно? Или заполнять форму кризисную форму. Спасибо 👏🏻
-
Дякую за відповідь!!!
-
Доброго дня, хтось вже знімав обтяження по ворк перміту? Як швидко в ircc акаунті з'явився ваш медогляд? 1.5 міс пройшло, але про результати ніде не видно...
-
Мабуть ні, бо я ще тільки вчора прилетіла і про це дізналася. Ще нічого не зробили, бо були вбиті дорогою. Вже сьогодні біжимо по всіх справах, бо попереду вихідні.
-
Доброго дня дівчатка запрошую до себе , пропоную такі процедури: 🤩Манікюр ( Класичний, гельлак, комбі, нарощення) 💅Педікюр 👱♀️Ламінування Брів та Вій , також фарбування 🔥 Воскова депіляція 📍 Локація Kildonan place 🛎 Запис по телефону: 4313886136 , або повідомлення в інстаграм instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=