Вінніпег для українців Канада
-
Дякуємо адміну каналу за чудовий вечір ❤️❤️❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦❤️❤️❤️❤️❤️
-
Дякуємо адміну каналу за чудовий вечір ❤️❤️❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦❤️❤️❤️❤️❤️
-
Доброго дня. Здаємо в саблет 2 bedroom квариру 📍East Kildonan (365 Thames ave) 💵Ціна 1422 в місяць, всі комунальні включені. Заїхати можна 23 грудня, оплата з 1 січня. Поряд ходять автобуси #20, 11, 44, 45, 47. Садок і школа в 500 метрах.
-
Дякую)
-
Добрий день продам два велосипеди за 10 доларів
-
Продам iPhone 11 на 128гб в дуже гарному стані (телефон дружини). Ціна 350 CAD. Пишіть у дірект.
-
Привіт Питання хто відправляв з України одяг і книги чи інші нове речі Чула що можуть накласти мито вже тут в Канаді? Також цікавить якою поштою краще ?) дякую
-
Привіт Питання хто відправляв з України одяг і книги чи інші нове речі Чула що можуть накласти мито вже тут в Канаді? Також цікавить якою поштою краще ?) дякую
-
Дивіться на сайті перевізника які габарити для ручної поклажі. Деякі дозволяють 2 сумки + для ноутбуку, деякі тільки 1 сумку і сумку для ноутбуку.
-
Можуть накласти, якщо буде пакування і одяг виглядатиме як новий, в мене були не нові речі, але мито вирішили інакше 🤷♀️ Мені відправляли Укрпоштою, ніяких нарікань, отримувала за 2 тижні в Canada Post
-
Всім привіт Шукаю роботу,хто знає де можна попасти на роботу дайте будь ласка знати,може бути і за межами вінніпегу,будівництво,склади,заводи,кухня,автомайстерні,ферми,готовий взятись за будь яку роботу або підробіток.Дякую
-
Продано
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 550 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,36)
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 550 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,36)
-
Де саме?)
-
Продам ustd за нал cad
-
Продам Apple AirPods Max Black Ціна: 450$
-
Дякую це був неперевершений вечір.І все це завдяки вам ❤️❤️❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
А, тогда нормально! Спасибо за ответ😉
-
Про гель лаки та інструменти не знаю, на жаль, але знаю що украпошта має багато обмежень (наприклад не пропустили мій ремувер для кутикули, бо там був спирт) Моя посилка була 20 кілограм, я заплатила 16 доларів податку Не знаю щиро кажучи як вони рахують 🤷♀️
21 Jan 2023, 07:33
33393/89089
4 minutes ago