Вінніпег для українців Канада
-
Привіт Питання хто відправляв з України одяг і книги чи інші нове речі Чула що можуть накласти мито вже тут в Канаді? Також цікавить якою поштою краще ?) дякую
-
Дивіться на сайті перевізника які габарити для ручної поклажі. Деякі дозволяють 2 сумки + для ноутбуку, деякі тільки 1 сумку і сумку для ноутбуку.
-
Можуть накласти, якщо буде пакування і одяг виглядатиме як новий, в мене були не нові речі, але мито вирішили інакше 🤷♀️ Мені відправляли Укрпоштою, ніяких нарікань, отримувала за 2 тижні в Canada Post
-
Всім привіт Шукаю роботу,хто знає де можна попасти на роботу дайте будь ласка знати,може бути і за межами вінніпегу,будівництво,склади,заводи,кухня,автомайстерні,ферми,готовий взятись за будь яку роботу або підробіток.Дякую
-
Продано
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 550 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,36)
-
Потрібен готівковий CAD. 1) Є трішки (приблизно еквівалент 550 cad) безготівкової гривні. Тобто відправлю на будь яку українську картку (курс 26.70) 2) Готівкові близько тисячі US $ останнього зразку (курс 1,36)
-
Де саме?)
-
Продам ustd за нал cad
-
Продам Apple AirPods Max Black Ціна: 450$
-
Дякую це був неперевершений вечір.І все це завдяки вам ❤️❤️❤️❤️❤️🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦🇺🇦
-
А, тогда нормально! Спасибо за ответ😉
-
Про гель лаки та інструменти не знаю, на жаль, але знаю що украпошта має багато обмежень (наприклад не пропустили мій ремувер для кутикули, бо там був спирт) Моя посилка була 20 кілограм, я заплатила 16 доларів податку Не знаю щиро кажучи як вони рахують 🤷♀️
-
Сейчас отправила из Израиля 80кг этого всегов Украину, надеюсь пришлют, а то мне вообще не во что одеваться теперь😱
-
А сколько пришлось платить налог? Я хочу свою одежду послать, но боюсь что налог будет больше чем она вся вместе стоит))) и гели для работы все инструменты гель лаки, там килограм 30 наверное… лучше в багаже везти?
-
Опять паль толкаете ?)
-
Обычно одна сумка считается ручной кладью 7кг, и можно еще маленькую женскую. Я летаю обычно с рюкзаком. Бывает что не взвешивают, как повезет. И смотря из какой страны лететь.
-
Дякую )
-
На сайті, там відео уроки, потім можна скласти іспит і отримати сертифікат от Quickbooks, вони навіть реєструють в базу з пошуку роботи
-
За копию 450$ 😧 Вот это я понимаю бизнес
21 Jan 2023, 07:33
33400/88634
3 minutes ago