Вінніпег для українців Канада
-
Мабуть ні, бо я ще тільки вчора прилетіла і про це дізналася. Ще нічого не зробили, бо були вбиті дорогою. Вже сьогодні біжимо по всіх справах, бо попереду вихідні.
-
Доброго дня дівчатка запрошую до себе , пропоную такі процедури: 🤩Манікюр ( Класичний, гельлак, комбі, нарощення) 💅Педікюр 👱♀️Ламінування Брів та Вій , також фарбування 🔥 Воскова депіляція 📍 Локація Kildonan place 🛎 Запис по телефону: 4313886136 , або повідомлення в інстаграм instagram.com/vcbeautywinnipeg?igshid=YmMyMTA2M2Y=
-
Привіт. Шукаю двох співмешканців, щоб орендувати трьох кімнатну квартиру поряд з Down town. Ціна орендної плати всієї квартири 1.400$ CAD яку розділимо порівно на трьох. В цю суму включено: опалення, електрика, вода, wi-fi. Щоб зустрітися та піти подивитися квартиру пишіть в приват!
-
Мы поехали в больницу,забрали анализы и через IRCC подали заявки на снятие ограничений
-
Доброго дня, скажіть будь ласка. Потрібен новий телефон, хочу заключити контракт з мобільним оператором та так взяти телефон. Зараз користуюсь fido, сплачую 50 $ на місяць. Питання: • Коли я підписую контракт і обираю телефон: я сплачую за тарифний план 50 $ + щомісячний платіж за телефон, так? Чи виходить дешевше тарифний план? Підкажіть, будь ласка
-
Здравствуйте! Где можно купить шторы на широкое окно?Икеа отпадает. Длина длинная, ширина узкая.
-
Ціни різні.Ми зняли за 1700 2 бедрум.Всі комунальні включені вже.
-
Доброго дня! Хтось отримував від червоного хреста безкоштовне житло на 2 неділі? Напишіть будь ласка в лічку, є пара питань🤗
-
Підкажіть будь ласка, хто змінював адресу в Manitoba Health? Яка процедура та чи можна це зробити онлайн? Дякую