Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня,дівчата майстри манікюру які працюють в дома та мають ліцензію,відгукніться будь ласка маю кілька питань .Дякую та гарного дня 🩵
-
Доброго дня,дівчата майстри манікюру які працюють в дома та мають ліцензію,відгукніться будь ласка маю кілька питань .Дякую та гарного дня 🩵
-
/job
-
/nazhmimenya
-
/job
-
Reliable OHD, 405 Logan, ищут механиков и инсталлеров, занимаются гаражными воротами
-
У мене не було
-
Ні безвізу, ні карти, віза закінчилась за 5 місяців до польоту. Летів через Париж Орлі
-
Добре ,а ви летіли через який транзитний аеропорт? У вас так само не було ні безвізу ні карти побуту
-
Тобто питань у них ніяких не було. Дякую
-
Ні, але штамп вильоту з ЄС не поставили
-
Я была в петс смарт,и ещё один возле Поло парк там нет такого корма где написано castrated или sterilized. Я пока ещё не знаю канадских фирм , но из Хилз или Роял Канин нет. Если кто знает, подскажите какой есть. Благодарю.
-
Цікаво чому?
-
В усіх Shoppers Drug Mart є поштові відділення, де ви можете відправити лист
-
Я відправляла з трек номером …. Так Ви хоча б будете знати, що лист дійшов до адресата
-
/nazhmimenya
-
Дякую
-
Очень теплый комбинезон Замеры на фото Цена 90
-
или это типа канает для первичной выборки, а после уже как второй этап отбора ? :) хотя такое себе, ответить на вопросы можно и в письме жеже. вобщем есть к чему докопатцо :D
-
art, [27.11.2023 21:53] а как эт соотносится с безликостью инфы о соискателе, типа чтоб небыло предвзятости касательно пол-позраст-расса, национальность ? :D понятно что вопрос не к тебе, а скорее для спросить :)
21 Jan 2023, 07:33
33659/89628
about a minute ago