Вінніпег для українців Канада
-
Наскільки мені відомо то ще можна, але потрібно запис Також можете через Manitoba Health, зараз вони вже швидко надсилають карти Я показала договір про оренду, як підтвердження нової адреси (просто в телефоні документ)
-
Підкажіть будь ласка, можливо є якісь офіційні документи стосовно цього?
-
Скажите пожалуйста какие документы на uber нужно?
-
Только что позвонила, сказали, что нужно приехать лично. Кто-то менял по телефону?
-
www.mpi.mb.ca/Pages/Home.aspx ось тут всі документи. офіційніше нема куди.
-
там даже не год а 15 месяцев получается. или не получаетцо. вобщем непонятно :D да и фиг с ним)
-
Да, друзья во время страйка. В целом это логично, пруф адреса нужен им
-
Я змінювала в Бест вестерні, тому не підкажу :(
-
Скільки часу ви отримували картку? В мене вже майже місяць пройшов, поки нема, подавав 3го листопада
-
Всім дякую❤️ Ще не в Канаді) Думаю, де краще здавати
-
Машина убер не выдержит)
-
Сходите в ближайшее отделение mpi и спросите
-
Дякую
-
Та я не уверен что вообще этим хочу заниматься. Отпуск оплачиваемый, так что имею возможность «перебирать»
-
Я не маю прав, ще знаходжусь в Україні, тож думаю, сдавати тут, чи вже там
-
Есть мнение, что в Канаде просто сдавать на права. Но если вы сдаёте с нуля, то у вас сначала будут не полные права, и только через девять месяцев получите полные. Если вы придёте с новыми украинскими правами и захотите поменять их, то после сдачи экзаменов вы получите канадские полные права
-
Всім привіт) ха-ха може дивне питання, але де можна купити сала, скумбрії, червоної ікри та сельді. В магазині солодка селедь, мене не влаштовує. Можливо знаєте місця, дякую.
-
Builders Furniture, 695 Washington, ищут людей, занимаются мебелью
-
Зимовий дитячий комбінезон GAP на вік 18-24 місяці. В чудовому стані. 30 доларів. North Kildonan.
-
Продам новую кофеварку,использовалась 1 раз. Работает отлично. 25$
21 Jan 2023, 07:33
33751/89410
about 2 hours ago