Вінніпег для українців Канада
-
Builders Furniture, 695 Washington, ищут людей, занимаются мебелью
-
Зимовий дитячий комбінезон GAP на вік 18-24 місяці. В чудовому стані. 30 доларів. North Kildonan.
-
Продам новую кофеварку,использовалась 1 раз. Работает отлично. 25$
-
🏫Школа Uknow проводить набір на курс з вивчення англійської мови🔥 Заняття проводять для діток та дорослих 👩👧👦 Зараз є чудова можливість придбати групові заняття (24+1) за 150💶
-
Готель. 1715 Wellington Ave, Winnipeg, MB R3H 0G1 Там волонтери які допомагають українцям отримати різні документи.
-
Значит ничего страшного, перейду просто работать в другую фирму.
-
Ну тогда у вас не будет этой выплаты вообще
-
Замечательно. Тогда ищу только фулл тайм
-
Тогда сумма которую вам будет платить будет уменьшаться на 50 центов с каждого заработанного доллара
-
Що таке Бест вестерн?
-
Там пишуть що срок очікування 4 тижні
-
Lay off, платить будут Employment Insurance.
-
У вас именно отпуск или вам государство платит пособие? Если это пособие, то оно будет уменьшаться на 50 центов за каждый заработанный вами доллар во время этого "отпуска"
-
Я теж подавався онлайн на хелс картку і через Бест Вестерн. В Бест Вертерні мені сказали що при онлайн оформленні треба чекати від трьох місяців. А в Бест Вестерні я отримав хелс картку в день запису.
-
Дякую
-
Просто не просто, мой муж который водит 20 лет, сегодня провалил теорию🫣.. так что не очень то и легко. Лицензии на самолет подтвердил а на машину сложнее)
-
Чі можна знайти недороге авто для поїздки на працю десь 3000 cad $
-
Зара подивлюсь
-
Вічат ще активний? Там завжди треба лаоши з США/Канади
-
Тільки бухао, ніхао і байланді
21 Jan 2023, 07:33
33768/88955
about an hour ago