Вінніпег для українців Канада
-
1640 Springfield Rd, Winnipeg, MB R2C 2Z2
-
1640 Springfield Rd, Winnipeg, MB R2C 2Z2 Там три здоровенні розборки авто, спробуй туди
-
Туди інколи варто заїхати.
-
Вони у нього в кібідкі були. І до речі діцки на додожа 17 без бордюрки і гума 70% 60са за 1 просив)) ціна вогонь, но гума правда літо.
-
Там теплий сторедж. Коли я шукав Там гуму, була качка штук 5 акумів, я правда не питав за ціни
-
То мої сусіди були донедавна) Поїду туди, але з акумами не знаю як у них, якщо кинуті на морозі - не краще ніж той, що треба міняти, якщо є теплий сторадж- може і вигорить. Дякую.
-
Можете подзвонити туди в CRA , та запитати , вони відповідають . Я дзвонила , все ок
-
Та майже рік дивився через паркан на них, але так і не зайшов познайомитись)
-
А когда вы приехали в Канаду? Бо я звонила на горячую линию и спрашивали когда прибыли, информацию, сказали в декабре должны получить, если не получим то звонить опять
-
привіт друзі, приєднуйтесь : www.facebook.com/groups/manitoba.autoclub t.me/winnipeg_autoclub
-
Уже была выплата в октябре или сентябре, должны были получить
-
Доброго ранку, підкажіть може кто знає як стати на консульский облік - чи можно це зробити в Вінніпезі чи потрібно в Торонто?
-
Дали 5f?
-
Так. Трохи помилилася, було 4 місяці, але думаю, то не має великого значення.
-
Хто користувався є-депозітом (зарахування чеку на рахунок) через додаток (мене цікавить CIBC) це до 5 робочих днів або 5 повних?
-
Добрый день. Подскажите пожалуйста, есть ли тут родители , чьи дети ходят в Inkster School?
-
Привіт, дівчата. Наразі, ми з синочком (5 років) перебуваємо у Канаді і наш домашній лікар вимагає від нас звіт по щепленнях. Справа в тому, що на фото щеплень, які нам надали з укрлікарні, лікарю зовсім не зрозумілі ліки, якими проводили щеплення дитині. Вони там скорочені і російською. Можливо, хтось перекладав? Напишіть назви щеплень хоча б повністю, не скорочено, ми перекладемо, якщо зможемо. В ідеалі-англійською. Велике спасибі
-
Battery Man на St. James
-
Добрый день. Кто может помочь с резюме? Пожалуйста 🙏🏻
-
Доброго дня. Шукаю квартиру, можливо саблет, в районі Форкс. Не бейсмент, вище 3 поверху, бюджет до 1300. З 1 січня. Ожливо хтось переїжджає або у вашому будинку є вільні. Дякую 😊
21 Jan 2023, 07:33
33838/88722
12 minutes ago