Вінніпег для українців Канада
-
Може мені чеком прийде бо на рахунок не прийшло нічого
-
ты профиль глянь для начала)
-
На самолёте ))) Шютка. Ну а если серьёзно, то нужно открыть рабочую визу и потом таки на самолёте прилететь.
-
🤦🏻♂️
-
карочи, делаешь плот, и на нем гребеш через окиян. главное весла побольше.
-
Так ми кліматичні отримали Дякую що розʼяснили🌸
-
Доброго дня ! Ребята , я в общее не щарю, подскажите пожалуйста как попасть в Канаду ???
-
Курьер на дом привозит, сервис ))) Развеяться просто, работы много, ничего считай кроме неё и не видишь (((
-
ммм, в порядке отвлеченного вопроса, а ктоть зомби, в кавере от Bad Wolves слушаль? ниче так прям вроде
-
да ты еще и на глазки болезный)
-
Я не в ту группу попал
-
Якщо великий проміжок часу пройшов від часу отримання клімат. я б дзвонила в офіс на вашому місці бо знайомі отримували з різницею в 2 - 4 дні.Спочатку клімат.потім GST. Нехай щастить!)
-
олені з рашкостану нам не друзі
-
Проще всего сделать туристическую визу и приехать на полгода
-
да ось вперше почув, і нічо так, качає)
-
Так, в них багато пісень класних
-
Якщо подобаються кавери, то можу порекомендувати ще українською Гурт grandma’s smuzi, мені особисто Deutschland дуже сподобався Але на любителя, не всі люблять Rammstein і коли іншою мовою :)
-
ммм , хотяя... чего тамя такого запоминающегося не попалось, эт если бегло пробежать по трекам. но кавернули сильно :D
-
Ну я б не сказала що пісня zombie це важкий метал 😂
-
ххммммм..... хххххххмммм..... навіть на метлу годний кавер :D хоча экспрессії не вистачає) лайтовенько)
21 Jan 2023, 07:33
34993/89647
11 minutes ago