Вінніпег для українців Канада
-
Плануєте провести грандіозне свято чи затишний сімейний захід? Нумо знайомитись! Мене звати Микола. Я ведучій свят та заходів, співак та автор з досвідом роботи понад 8 років. Що я можу зробити для вас: •Під кожне свято – індивідуальний сценарій з урахуванням ваших побажань, тематики вечірки, вікової групи. •Організація повного музичного супроводу. •Виконання українських пісень (до мого репертуару входять сучасні твори, пісні які змушують згадати найкращі моменти з минулого, народні пісні). •Повне проведення заходу. •Актуальні конкурси, які покажуть, що веселитися можна без перекочування курячого яйця зі штанини до штанини.
-
Мені здається краще електро вел. Вона велі можна по вело дорожкам і тротуарам. А на мопеді по дорогам поруч з ф50 буде не дуже комфортно. До того ж багато доріг 60-80км/год і 50 кубиків взагалі не витягне. Тут мопеди рідко побачиш. До того ж сезон вже скінчився. До травня не поїздиш.
-
Напишіть завтра зранку в особисті
-
Есть паста, которую не нужно менять. Она при нагревании 50 градусов растекается и становится на вечно. Я лично не видел такой, но подозреваю, что крутая штука.
-
Звісно є, а сенс? Щоб гарно вичистити від пилу радіатор ноутбуку або вентилятор, зазвичай потрібно знімати тепловідвідну пластину з процесора, яка є однім цілим з радіатором. Якщо коротко, на мою думку, це буде працювати на Пк там де можно просто повітрям продути, з ноутбуками трохи складніше. Да і вартість такої пасти дорожче, а від пилу Ви все одно не втечете.
-
Більшість рекомендує робити чистки раз у 2 роки, особисто собі я це роблю раз на рік, все залежить від середовища в якому працює ноутбук. Симптоми: збільшення шуму під час роботи, відчутний нагрів ноутбуку, зменшення продуктивності, вимикається під час роботи і т.д.
-
Друзі, знов всім доброго вечора. До сих пір знаходжусь в пошуці роботи. Шукаю щось накшталт завод, склади, водієм, офіс. Будівництво поки що ні. Є рік канадського досвіду (руфінг, водій, склад, все в одній фірмі). Можу надати позитивний Reference Letter від колишнього роботодавця. Також 2 роки на виробництвах, складах та в офісі в Польщі, і 10 років в офісі (постачання, імпорт) в Україні. Англійською розмовляю, пишу добре, жодних проблем з комунікацією. Права 5F, досвід комерційних перевезень, власне авто є. Також вмію керувати форкліфтом, маю місцеву ліцензію. Також маю пройдені курси загальної безпеки праці, першої медичної допомоги, роботи на висоті, роботи з пальником. Неконфліктний, спокійний, швидко навчаюсь та адаптуюсь, підіймаю до 80 lbs, не маю проблем з овертаймами та різними змінами. Очікування від ЗП - мінімум 18-20$ на годину, на менше немає сенсу працювати, бо буду стільки по EI отримувати. Хотілося б фулл тайм від 160 годин на місяць. В інших місцях також шукаю, цього тижня було розіслано більше 100 резюме, отримано 4 відмови і запросили на 1 співбесіду, то все. Тож може тут хтось зможе допомогти. Наперед дякую.