Вінніпег для українців Канада
-
Купуєте сімки, оформлюєте сін, банківські рахунки, в можете онлайн подаватись.
-
У відпустку зі збереженням робочого місця - так.
-
Але ж питання чи можна з країни виїжджати.
-
Так, офіційна відпустка на роботі. Дякую велике!
-
Дякую, подався до них, Мірович, Стаффмакс, ще одних приколістів, які 800$ за працевлаштування придумали
-
pinnacle.jobs/job-listings/?matador-categories=industrial-permanent
-
Samsung A7 lite 32gb новий. 100 cad
-
Ну я також поржав
-
Мда... Уже б тыщу сразу запрашивали...
-
Всю минулу зиму відпрацював на вулиці, літо також (не знаю навіть що гірше). Вижив, але не на ізі. Зараз також виживу, але поки що готовий працювати дешевше, але індор і з стабільними годинами
-
Та да, з такою погодою тільки під відкритим небом і працювати.
-
По будівництву пропозиції та варіанти є, але нормально так собі підірвав здоровʼя за цей рік, і не будівельник, чесно кажучи. Тож шукаю поки щось інше.
-
З Kijiji теж ніяких звісток нема? Я 2 роботи там знайшов, правда то було будівництво.
-
Деливери драйверам обычно зп 16…
-
Осьо таке: www.kijiji.ca/v-driver-security-jobs/winnipeg/delivery-drivers-logistics-help-full-time-positions/1678303393
-
Можливо через місяць вакансій трохи більше стане, після усіх цих свят.
-
Та у мене руки з дупи, якщо чесно) Або головою, або тупою фізичною силою чи мануальною роботою) але фізичної сили також не дуже багато лишилось. Рік таскав 52кг при вазі в 62, спина та суглоби дякую не кажуть…
-
А якщо будівництво, але в приміщенні? На Holz Construction багато наших працює. Вони модулі для подальшого будівництва на заводі збирають. Від 17 на старт, принаймні 4 місяці тому так було.
-
Дякую
-
Я з понеділка на склад виходжу, спитаю може їм ще люди потрібні.
21 Jan 2023, 07:33
35418/88473
13 minutes ago