Вінніпег для українців Канада
-
Здравствуйте кто поможет? Подавался на визу в Канаду заполнил анкету, но при заполнении IM5257 допустил ошибку и поменял местами имя и фамилию
-
Понял спасибо! А как долго они отвечают?
-
Доброго усім дня🙂може хто-небуть пояснити,як вік може вплинути на отримання pr,якщо трохи після 50-ти?чи варто подаватися в такому віці,чи просто спокійно використовувати tr поки буде можливо і не паритися з pr,нервувати,щоб наприкінці отримати відмову по віку?дуже дякую заздалегідь за змістовну інформацію.
-
Пользуюсь ноутбуком MSI. Года 4 наверное(до меня ещё пару использовали). Побывал в 4х странах, проехал мимо 5. Пролетел пол земного шара. Ни разу не вскрывался, пыль не "трогалась". Жив здоров, дай бог ему долголетия)))
-
Тем, кто младше 50ти начисляются дополнительные баллы, кто не старше - эти баллы не начисляются
-
Extendicare сайт. Але я знаходила свою вакансію десь і вона привела на їх сайт. Може це був сайт healthcareersmanitoba (до речі звідти мені приходять різні вакансії housekeeping aide, то точно подивіться там. Може щось інше знайдете) Точно я нажаль не памʼятаю.
-
Здравствуйте кто поможет? Подавался на визу в Канаду заполнил анкету, но при заполнении IM5257 допустил ошибку и поменял местами имя и фамилию