Вінніпег для українців Канада
-
Як я вас разумію… не бійтесь, тут як раз є можливості для того щоб побудувати все з 0
-
‼️СКАМЕР‼️ [email protected] Lezhichko Oksana Vitalevna Дівчата, будьте обережні, я додала свою подругу в групи по інформації з Канади, а саме Вінніпегу. На наступний день з її акаунту писала ось ця людина, що вказана вище, з запитом надіслати кошти на її укр карту🤔
-
instagram.com/lezhichko Ця, чи що?))
-
Сподіваюсь на не менш епічну розв'язку цієї персони)))
-
Три роки тому таким Інтернет пошуком знайшли одну людину, на яку збирали гроші, а потім пішло-поїхало, не знаю всіх деталей, але за цифровими слідами знайшли групу людей, що регали рахунки на отаких лівих Оксан.
-
Привіт. Шукаємо одного співмешканця, щоб орендувати трьох кімнатну квартиру поряд з Down town. Ціна орендної плати всієї квартири 1.400$ CAD яку розділимо порівно на трьох. Заселення 1 квітня! В цю суму включено: опалення, електрика, вода, wi-fi. Щоб зустрітися та піти подивитися квартиру пишіть в приват!
-
Айфон чи Андроїд?
-
Якщо комусь потрібна сім карта чи телефон, можете звертатися до мене. Працюю в St. Vital центрі, магазин Tbooth. Допоможу знайти найдешевший варіант
-
Доброго ранку. Підкажіть будь ласка потрібно УЗД гінекології та консультація , куди звернутися, та покриває це хелз карта безкоштовно? Дякую за відповідь
-
Привіт усім, хто знає чи водійське посвідчення (терміном на 2 роки) обмінюють на канадське? Якщо так то на який клас 1,2 чи full? Буду вдячна за будь-яку інформацію 🙌
-
Ось мій пост на ФБ ще у лютому. Я все написав про Safety. www.facebook.com/groups/manitobaua/permalink/2455898061240699/
-
Підкажіть, що таке безпека (сейфті)
-
Підкажіть, що таке сейфті. Зустрічаю в оголошеннях постійно.
-
Дякую дуже за інформацію))
-
Звертайтесь