Вінніпег для українців Канада
-
Вітаю , таке питання маємо прилетіти на початку лютого , у мене в паспорт вклеєна віза visitor і немає в кабінеті листа для отримання WP Чи будуть через це проблеми з його отриманням та з отриманням допомоги?
-
Welmart вчора бачила в продажі
-
Підкажіть плз що прикріпили сюди Confirmation of guardianship? не можу зрозуміти який документ потрібно долучити
-
Кто знает есть автосалон где не смотрят кредитную историю работа есть заработок тоже а вот кредитку не много похерил и восстановить 3 месяца а машину надо так как это доп доход
-
Вот можно связаться с кем-то из этих ребят и спросить
-
Это контакты русскоязычных и украино-говорящих менеджеров кто поможет с продажей авто в Winnipeg: ____ Назар @Nazar_justice тг Hyundai ____ Александр Birchwood Honda 🇯🇵 +12049607737 1401 regent ave [email protected] ____ Elshan Alakbarov Dodge Chrysler 🇺🇲 +1 (204) 848-5103 [email protected] ____ Артем Murray Hyundai🇰🇷 1700D Waverley St, R3T 5V7 +1-431-334-6102 [email protected] ____ Юрій Crown Acura🇯🇵 +1 431 293 47 21 1700 Waverley St [email protected] ____ Евгений Vickar Nissan🇯🇵 +1 204 952 58 78 1424 Regent ave. Winnipeg [email protected] ____ Vickar Community Chevrolet 964 Regent Ave West +1 204 698 8015 [email protected] Алексей Блинцов
-
Минимум, не имея хотя бы этого девушка может даже не писать мне
-
Благо) спасибо за помощь
-
У салонов Birchwood есть собственный банк, можно с ними пообщаться. Но там проценты выше будут
-
Там проверяют в huyndai 3 раза ездил темень моя кредитная история ниже нуля)
-
Не, сначала она мне должна оплатить ужин в дорогом ресторане, а там увидим
-
Шукаєте нову або вживану машину? Можу вам допомогти. Я працюю в діллершипі Capital Ford Lincoln, в нас на вибір є нові чи вживані машини в гарному стані. Всі машини в гарному стані та перевірені найкращими техніками на локальному сервісному центрі. За більш детальною інформацією пишіть в приватні повідомлення. З задоволенням допоможу вам в оформленні автомобіля для вас та вашої сімʼї. Чекаю на ваше повідомлення
-
Мені сподобалась North End Dental Clinic, там працюють українці, доктор Андрій дуже приємна людина і гарний лікар. І не дуже дорого
-
Доброго дня! Сьогодні на вулиці впала і тепер нога дуже сильно болить і набрякла. Скажіть будь ласка куди можна звернутися? Сімейного лікаря ще немає. Тут є щось типа травматології? Чи треба швидку викликати? Вибачте за тупе питання, просто ще не стикалася з таким
-
Почему в дорогом? Может лучше неделю ужинов, но в среднем ценовом диапазоне? )))
-
В мене лист був, але в аеропорту Торонто мене про нього не питали, я навіть забув за нього. Ворк перміт видали без питань. Але це я про себе, може в когось було по іншому.