Вінніпег для українців Канада
-
Як мені пояснили, що навіть при заміні по дії Вам пластик також повинні анулювати (по серії і номеру). Тобто Ви повинні приїхати і здати свої канадські і укр (якщо Ви їх в Канаді не здали) і отримати свої "старі" укр тільки уже на новому пластику
-
Це так, якщо хто не знав
-
Так это канадские законы
-
До свидания
-
В Україні поставлять що анульовані у звʼязку з отриманням нових, і будете поліцаям пояснювати де ваші нові і чому ви їздите зі старими
-
Канадские права вообще бессрочные, их просто надо периодически обновлять. И по work permit они будут до конца действия разрешения на работу, и после не будет оснований их обновлять
-
Да ну ... Очень много вкусной еды и без звёзд Мишлен. Да, это статус. Да, это красивая подача. Но сколько там обрезков, сочных, вкусных, идёт в утиль? Жалко до невозможности ((( Смотрел мастер шеф, чуть в телевизор тапком не кинул. В мире столько голодных детей, а они еду в мусор ((( Я не спорю, не переубеждаю, но к еде отношусь трепетно. Любой. С уважением.
-
Вопрос про канадские или украинские законы? Группа канадская
-
Я не буду казати за всіх, але навіть мій батько який 40 років за кермом і їздить дуже добре дізнається виключно від мене які нові правила і знаки, а скільки таких які клали на це все
-
Кредитные карты, кстати, собственность банка-эмитента )))