Вінніпег для українців Канада
-
Тут тест легче чем в Европе.
-
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Це цікаво, може підкажете назву? Або як саме це може називатись в Канаді?
-
Нужно месяца три минимум
-
Вроде как есть курсы две недели, но этого не хватит
-
Який коледж? Я бачив тільки мінімум 2 річні програми
-
Курс он тоже в колледже 8 мес момойму
-
Дякую, невеличкій досвід є, але хочу ще додатково повчитись, щоб поглибити знання. В Україні т Польщі курси зварювальників 2 тижня по 8 годин і відразу на роботу, для базових робіт цього вистачає
-
Но это только миг без тига
-
С завода туда отправляли. Я не знаю название. Но за две недели варить не научишься. А если уже умеешь можно взять тренинг перед тестом на пару часов, заодно и настроишь аппарат. 150 пару часов плюс дополнительная деталь 25 и тест 120 где-то.
-
А в Вінніпезі є виробництво або заводи де потребують зварювальників? Бо я всі вакансії зустрічаю тільки на ремонт траків
-
Дякую за інформацію.
-
Нет. На заводе тоже тест и он сложнее. За две недели вряд ли. Нужен опыт хотя бы несколько месяцев.
-
Есть но с опытом. Много украинцев и индусов с большим опытом, зп не очень средняя потгороду. Работа тяжелая все время в респираторе. Лучше что то другое попробовать если с начала все. Тут нет такого что сварщик больше рабочего в два раза получает. Доллара на 4-5 больше.
-
Дякую, Ви дуже допомогли
-
Інститут Просвіта щиро запрошує всіх нас на Новорічну Ніч 31 грудня. Давайте зробимо це свято по-справжньому чарівним, яскравим, зустрінемо його дружньою українською родиною і в Новорічну Ніч загадаємо одне бажання - ПЕРЕМОГА!!!! На нас чекає апетитна холодна перекуска, смачна гаряча вечеря, українська випічка, свіжі фрукти, шампанське, ну і звичайно цікава програма з українською музикою, до дітей завітає Св. Миколай з дарунками. Просимо замовляти квитки як найшвидше !!!! Частина приходу піде на підтримку ЗСУ, а частина на підтримку Інституту Просвіта.
-
Колядуймо Разом – Caroling Together December 30, 2023 1:30-4:30 p.m. St. Nicholas Ukrainian Catholic Church737 Bannerman Avenue КУК Манітоби щиросердечно запрошує вас з родиною на «Колядуймо Разом», святочний захід що обʼєднає всі українців у святкуванні народження Христа-Месії. Спільно приймемо участь в товариському спілкуванні, їжі, рукоділлі для дітей та в радісному співі традиційних колядок. Для участі заповніть реєстраційну форму. docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfYPyIb-z1rGykvD0lUopFLVDovNYgM8a-jIoFbYFqPBwFaYg/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0