Вінніпег для українців Канада
-
Яке обнуление?
-
Transfer go в Канаде не работает, насколько я знаю
-
Обнуление і анулирование це зовсім різне, я якраз писав про анулирование
-
Відповідно до закону України, якщо отримав нові права в іншій країні, то в Україні Ваші визнають не дійсними. Це все буде залежати від країни в якій міняєте (Канада відправить ваші дані в Україну це 100%), чи дойдуть ці документи до вашого мрео і чи захоче тьотя займатись Вашими документами в Україні. Тобто Ви можете повернутись в Україну і Ваші права будуть дійсні, покатаєтесь пів року, тьотя прокинеться і анулює вам права, а може взагалі загублять ваші дані, а може тьотя попадеться відповідальна і анулює через пів години як отримає Ваші дані. Це все МОЖЕ, але особисто я на це б не розраховував
-
Paysend, wise
-
www.youtube.com/@Viktor.Dominus
-
Привіт усім. Я створив канал. Про своє життя у Вінніпезі. Але я думаю, що на моєму фоні більшість українців так живе. Тому підписуйтесь, ставте лайки і підтримайте співвітчизника. Я чув що у Вінніпег приїхало до 3000 українців. Тому маю надію, що я швидко наберу 100 підписників. Так що не скупіться. Буду вдячний всім і кожному за потрачених кілька хвилин, підписку і лайк. Канал новий. Відео поки що не тематичні. Але з часом я добавлю більше відео про себе, Вінніпег в загальному і не тільки. Всім дякую, що читаєте це.
-
Так я про це Вам і казав. Анулюють не значить відберуть. Ви завжди зможете їх повернути. Але у Вашому випадку, тепер Україна може направити дані до Канади і анулюють уже канадські