Вінніпег для українців Канада
-
Paysend, wise
-
www.youtube.com/@Viktor.Dominus
-
Привіт усім. Я створив канал. Про своє життя у Вінніпезі. Але я думаю, що на моєму фоні більшість українців так живе. Тому підписуйтесь, ставте лайки і підтримайте співвітчизника. Я чув що у Вінніпег приїхало до 3000 українців. Тому маю надію, що я швидко наберу 100 підписників. Так що не скупіться. Буду вдячний всім і кожному за потрачених кілька хвилин, підписку і лайк. Канал новий. Відео поки що не тематичні. Але з часом я добавлю більше відео про себе, Вінніпег в загальному і не тільки. Всім дякую, що читаєте це.
-
Так я про це Вам і казав. Анулюють не значить відберуть. Ви завжди зможете їх повернути. Але у Вашому випадку, тепер Україна може направити дані до Канади і анулюють уже канадські
-
Лучше с мёдом запекать. И чтобы яблоки обязательно были кислые, типа семеренки. Со сладкими такое не выйдет.
-
❗Здається кімната 496 Murray Ave, Winnipeg Чудова простора - Мастер спальня, з власним виходом до ванної кімнати. Двоповерховий будинок на 4 кімнати, 3 сан вузли та 2 ванні кімнати. Є парко місце + чудовий двір для грилю та власного відпочинку. 650 на місяць + 25$ інтернет Секьюріті депозит - 300$ Для чоловіків/ або пара. 204 291 6395 Дмитро
-
При чем тут лишение? Ты можешь сдать канадские и получитььукратнские обратно так во всём мире