Вінніпег для українців Канада
-
При чем тут лишение? Ты можешь сдать канадские и получитььукратнские обратно так во всём мире
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Доброго дня, чи може хтось сказати, де або хто може допомогти з податковою декларацією?
-
25 cad возможно доставка по городу. Подробности в ЛС.
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 400 торг
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 400 торг
-
Добрий вечір. Підскажіть,будь ласка, до кого можна звернутись, щоб отримати інформацію про школу? Я вже не знаю до кого можна звернутись,щоб моя дитина не втрачала 3 роки(!!!) навчання. З квітня місяця намагаюсь достучатись, але в Вінніпезі говорять" така шкільна система" Не знаю,що робити. Може хтось стикався з такою ситуацією?
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 300$