Вінніпег для українців Канада
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 400 торг
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 400 торг
-
Добрий вечір. Підскажіть,будь ласка, до кого можна звернутись, щоб отримати інформацію про школу? Я вже не знаю до кого можна звернутись,щоб моя дитина не втрачала 3 роки(!!!) навчання. З квітня місяця намагаюсь достучатись, але в Вінніпезі говорять" така шкільна система" Не знаю,що робити. Може хтось стикався з такою ситуацією?
-
Добрый вечер, ребят продам комплект чистой зимы, Uniroyal Ice&Snow 205/55 R16 Резина прошла 12 тысяч Состояние 👍🏾👍🏾👍🏾 12мм протектор Цена 300$
-
Так ещё рано
-
Да, с кредитной карты можно снимать наличку, но напрямую перевести на дебет нельзя, насколько я знаю
-
Добрий вечір. Підскажіть,будь ласка, до кого можна звернутись, щоб отримати інформацію про переведення в клас вище? Я вже не знаю до кого можна звернутись,щоб моя дитина не втрачала 3 роки(!!!) навчання. З квітня місяця намагаюсь достучатись, але в Вінніпезі говорять" така шкільна система" Не знаю,що робити. Може хтось стикався з такою ситуацією? Дитині 13 років,прийшлось знову закінчувати 7 клас.Зараз вже ходить в 8 клас. Так як вона навчалась в Італії, то вона цю програму проходила в шостому класі.(!)
-
Да бесстрашные, ресторанный бизнес тут самый рискованный.
-
Або таксиста ?
-
Хто знає номер україномовної або російськомовної служби таксі в Вінніпезі?