Вінніпег для українців Канада
-
Я можу допомогти
-
Доброго дня. Підскажіть, будь ласка, де можно перекласти (підтвердити) свій диплом з України?
-
Wise.
-
З 27 грудня(можна і раніше) здається в саблет 1-бедрумна квартира за адресою 265 Princess St.(китайський квартал), сама квартира затишна, простора і світла, є все необхідне, пральня на поверсі, є спортзал та свій поштамт, зона відпочинку з барбекю на даху, більш того – зручне розташування, усі основні зупинки публічного транспорту в пішій доступності, продуктові крамниці поруч. Ціна: 1285$, включаючи Wi-Fi(йде свій, від забудовника) та всі комунальні послуги окрім Manitoba Hydro. За додатковою інформацією та деталями телефонуйте/пишіть за телефоном – 431 293 0408, Костянтин, або відразу звертайтеся в особисті повідомлення в телеграмі.
-
Всім привіт. Підкажіть, можливо хтось знає де є, а можливо хтось вже і водить діток на розвиваючі заняття або якісь секції цікаві для дітей? Вік дитини 2,6. Дякую
-
Продам Marshall Major 4 140$
-
Уже продал
-
Здаємо в саблет з 1січняя 1-bedroom pet-friendly квартиру в самому центрі з панорамним видом з 10 поверху. Договір до 31 грудня 2024 року. Саме ідеальне розташування автобусних зупинок (прям під будинком зупиняються практично всі автобуси)! В квартирі є пральна, сушильна та посудомийна машини. Також в будинку є спортзал, лаунж та барбекю зони на даху. Супер секʼюріті та консьєрж сервіс. Щоб піти в Portage place, Dollarama, McDonald’s, MPI, Shoppers, чи Bank— не потрібно навіть на вулицю виходити! Є дві криті парковки, одна з них навпроти будинку і можна припаркувати своє авто так, щоб завжди бачити його з вікна не встаючи з ліжка. 225 Carlton. $1450 все включено (+$70 інтернет, який за ці кошти літає)
-
Я відправляю через Remitly Маленький процент бере за комісію
-
Добрый ,вечер отдам памперсы напишыте в личку