Вінніпег для українців Канада
-
Так они с разных
-
Дякую
-
Скам это
-
Мені ніхто не дзвонить,надсилають повідомлення
-
Дякую.
-
Підкажіть будь ласка: чи можливо зараз подати заявку на кліматичні на кожну особу, якщо ми живемо разом, але ще не рік в Канаді? А потім відправити інформацію про спільну оренду житла як коммон ін ло? Дякую P.s. Доказати не можу, що ми два роки як пара. Фото та відео вони не приймають. Попереднього житла спільного нема
-
Мені цікавить відповідь від тих, хто вже так подавав. Дякую
-
😂 Нехай буде так Я з людиною жила в Чехії, але жили в готелі І там тільки одне імʼя було зареєстровано Тому, не кажіть про оману:)
-
тобто від тих хто жив в чехії і без долказів? ну таке собі) я не стебусь если что, у проверяющих даже на этапе проверки доков на пр нет правила что либо уточнять. тоесть если доказательная база отсутствует при подаче - то ок, просто отказ. это проблема того кто подает доказывать и собирать доказательства. есть процедура, есть правила, где описано что вы должны доказать. для этого нужнго - и там целый перечень того что нужно. если это не подать, предварительно расписав каждый шаг, отсутствие чего либо и прочее-прочее - оно никому не интересно) хотя... можете просто проигнорить мой ответ :)