Вінніпег для українців Канада
-
Я с ним разговаривал, он вмятинки не вытягивает! Он занимается шпаклевкой и покраской машин
-
Добрий день. Підскажіть будь-ласка курси з англійської, може шось безкоштовно, бажано не дуже дорого
-
За 60 вы получаете просто карточку на год членство в Кратко, за 120 вы получаете ещё +кэшбек на эту карточку
-
Вітаю всіх і запрошую на стрім завтра о 8 ранку по посиланню youtube.com/live/yFX-Aim9Q1k
-
Грудень - це місяць найбільших знижок року. І Apple нарешті дав знижки на 15 айфони - зараз вони коштують дешевше ніж 14! Тому хто давно хотів купити 15 айфон - заходьте в гості. Адреса магазина 1225 St. Mary's Road St. Vital centre, магазин Tbooth Wireless. На вході українські прапорці як орієнтир
-
Разводняк 🤣🤣🤣
-
Вперше чую . Знаю лише, що затримують по 4 місяці. Все може бути.
-
Всім привіт🌺дівчата пропоную свої послуги з нарощення,ламінування вій,корекція та фарбування/ламі брів.Знаю майстрів багато ,але кожен обирає майстра для себе , запрошую Вас прийти після візиту отримуєте карточку лояльності зі знижкою а також -5 $ на перший візит. Працюю поки що на квартирі ,вигідна локація Центр . Нижче прикріплюю свою робочу сторінку та чекаю Ваших повідомлень 💌 www.instagram.com/alesinka.lashmaker_winnipeg?igshid=OGQ5ZDc2ODk2ZA==
-
А кто может подсказать, на что вообще рассчитывать: семья 5 человек, подался наконец на климатические и в целом отправил им стартовый пакет в купе с детскими и т.д. Примерно месяца полтора назад. В Канаде с марта. Так вот когда ждать первых выплат и вроде ж должно прийти за все месяцы? У кого как, через скол ко после о правки формы, приходили выплаты? Доки до них точно дошли, т.к. пришло письмо что детские нам ещё не положены.