Вінніпег для українців Канада
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка що означає "саблет". Є багато оголошень з означенням... дякую!
-
Ник весёлый. Тамада хороший и конкурсы , скорее всего, веселые. С таким количеством спама, как ваш, это уже на клоунаду похоже. Продолжайте веселить народ)
-
🚘Авто в Оренду🚘 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно 🚗▪️Від (30$/день) + податки ▪️6000 км/міс ліміт 💵 500$ депозит для щоденні , на неділю/ якщо більше неділі - 750$ ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES 🚖 UBER - 462.5/тиждень ( deposit -1000$) 🚖 DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES - 1200 місяць ( dep 750) ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро 📱 Instagram - Uber. winnipeg Telegram- @win_uber
-
Друзі нагадую що якщо хтось шукає місце де зустріти свята з друзями або родиною на природі, якщо хтось хоче поїхати порибалити і щоб житло було на березі озера- я пропоную свою дачу. Дача розташована на березі озера Манітоба, в селищі Twin Lakes beach Вільні дати та фото і інформацію можна подивитися по посиланню airbnb.com/h/pelicanpeackcabin Для українців я зроблю резервацію без сплати платформі. Пишіть якщо вам це цікаво
-
Дякую!
-
Друзі нагадую що якщо хтось шукає місце де зустріти свята з друзями або родиною на природі, якщо хтось хоче поїхати порибалити і щоб житло було на березі озера- я пропоную свою дачу. Дача розташована на березі озера Манітоба, в селищі Twin Lakes beach Вільні дати та фото і інформацію можна подивитися по посиланню airbnb.com/h/pelicanpeackcabin Для українців я зроблю резервацію без сплати платформі. Пишіть якщо вам це цікаво
-
Нет, это так не работает