Вінніпег для українців Канада
-
9. The Pas є містом в провінції Манітоба, Канада. Воно розташоване на північному краю провінції, близько 725 км на північ від Вінніпега. Місто має близько 5,500 жителів і є центром добувної промисловості Манітоби, зокрема з гірничою промисловістю та легкою промисловістю. Також є важливим торговельним центром для регіону і є важливим місцем для місцевої культурної та спортивної інфраструктури. В The Pas є багато місцевих культур.
-
8. Morden є містом в провінції Манітоба, Канада. Воно розташоване недалеко від граничного переходу до США у місті Emerson і має близько 8 000 жителів. Morden є центром для виробництва садівництва, зокрема з виробництвом батату, а також є важливим торговельно-сервісним центром для окремих регіонів провінції. В Morden є багато місцевих культурних і спортивних інфраструктур, в тому числі музеї та бібліотеки.
-
7. Dauphin є містом в провінції Манітоба, Канада. Воно розташоване на північному краю провінції, близько 370 км на північ від Вінніпега. Місто має близько 8 000 жителів і є важливим торговельно-сервісним центром для окремих регіонів провінції. В Dauphin є багато місцевих культурних і спортивних інфраструктур, в тому числі музеї, бібліотеки, театри та спортивні стадіони. Також є важливим торговельним центром для риболовства та промисловості, зокрема з легкою промисловістю, рослинною обробкою, медициною і сферою освіт.
-
6. Steinbach є містом в провінції Манітоба, Канада. Воно розташоване недалеко від Вінніпега і має близько 16 000 жителів. Місто є важливим торговельно-сервісним центром для окремих регіонів провінції і є центром для сільського господарства, зокрема з виробництвом кукурудзи та соєвого ботви. Місто є також важливим центром для місцевої культурної і креслення співтовариства. В Steinbach є багато місцевих культурних і спортивних інфраструктур, в тому числі музеї, бібліотеки, театри та спортивні стадіони.
-
5. Selkirk є містом в провінції Манітоба, Канада. Воно розташоване на березі річки Red недалеко від Вінніпега. Місто має близько 10 000 жителів і є важливим торговельно-сервісним центром для окремих регіонів провінції. В Selkirk є багато місцевих культурних і спортивних інфраструктур, в тому числі музеї, бібліотеки, театри та спортивні стадіони. Також є важливим торговельним центром для риболовства та промисловості і має високорівневу освіту і культурну інфраструктуру.
-
4. Portage la Prairie є містом в провінції Манітоба, Канада. Це місто розташоване на південному краю провінції, близько 70 км на південь від Вінніпега. Місто має близько 13 000 жителів і є важливим торговельно-сервісним центром для окремих регіонів провінції. Також є важливим центром сільського господарства, зокрема з виробництвом кукурудзи, соєвого ботви та пшениці. В Portage la Prairie є багато місцевих культурних і спортивних інфраструктур, в тому числі музеї, бібліотеки і спортивні стадіони.
-
3. Thompson є містом в провінції Манітоба, Канада. Це третє за величиною місто в провінції після Вінніпега і Brandon. Воно розташоване на північному краю провінції, приблизно 725 км на північ від Вінніпега. Місто має близько 13.000 жителів і є центром добувної промисловості Манітоби, зокрема з металургією і гірничою промисловістю. Також є центром торговельно-сервісного сектору для населення регіону. В Thompson є багато місцевих культурних і природних достопримічань, в тому числі музеї, парки і заповідні місця.
-
2. Brandon є містом в провінції Манітоба, Канада. Це друге за величиною місто в провінції після Вінніпега. Воно розташоване на рівні полонини Манітоба і має близько 50 000 жителів. Місто є адміністративним центром регіону Вест-Манітоба і є важливим торговельним і сільськомалинним центром. Воно також має високорівневу освіту і культурну інфраструктуру.
-
1. Winnipeg є головним містом провінції Манітоба та столицею Канади на заході. Воно розташоване на рівні полонини Манітоба і є найбільшим містом регіону Манітоба. Місто має близько 800 000 жителів і є важливим центром економіки, культури, освіти та туризму. Воно є домінуючим торговельним і фінансовим центром провінції та має високорівневу освіту і культурну інфраструктуру. В Winnipeg є багато музеїв і культурних закладів, включаючи Музей Канади та Оперний театр.
-
Дякую 🙂
-
Українці, які є громадянами Канади або мають дозвіл на проживання та роботу в Канаді на певний термін, мають право отримати канадську карту здоров'я (health card). Для отримання карти необхідно заповнити відповідну анкету та надати документи, які підтверджують ваше громадянство або статус жителя. Після того, як карта здоров'я буде отримана, вона може бути використана для отримання безкоштовної медичної допомоги в рамках медичної системи Канади.
-
Підскажить будь ласка, купувала квітки через Expedia: Рим-Франфурт ( Люфтханса), Франфкрт-Торонто (Кондор), Торонто- Вінніпег(ВестДжет). Мені треба додати ще 1 валізу, як це можно зробити онлайн відразу на всі 3 рейси, а не бігати з дитиною платити в кожному окремому аеропорті? Через Expedia мені також не дає додату ще 1 валізу. Знайшла якись контакт Кондору- але тишина. Дякую зазделегіть за відповідь і досвід )
-
Health card (карта здоров'я) в Канаді є документом, який підтверджує особу як мешканця Канади та дозволяє їй отримувати безкоштовну медичну допомогу в рамках медичної системи Канади. Кожна особа, яка живе в Канаді повинна мати свою карту здоров'я і використовувати її при відвідуванні медичних установ. Карта містить інформацію про особу, таку як ім'я, адресу та номер карти, що дозволяє медичному персоналу отримати доступ до медичної історії і документації пацієнта.
-
Привіт хто знає де можна знайти роботу в Winnipegu .Мені 27років за професією столяр,працював на будівництві,заводах помічником столярні,на карі. Хто може допомогти з інформацією велике дякую)
-
То карта для всіх хто живе в Манітобі. Не має значення національність, CUAET та інше
-
Вітаю! Запрошую до мене в салон краси. Я перукар із досвідом роботи понад 10років. Працюю в Центрі міста The Hive Hair Company 175 Osborne Street. Мій номер телефону: +1(431) 334 2000 перукарські послуги : Чоловічі стрижки 30 Жіночі стрижки 40-50 Дитячі стрижки 20-25$ Мілірування,шатуш, аіртач,омбре 80 $ і вище Фарбування волосся 60$ і вище Вкладання волосся 20$ і вище Зачіска 50$ і вище Форма і корекція брів 15$ Фарбування брів 15 $ Фарбування вій 22$ Приймаю записи на Січень . Працюю : З вівторка -суботу 10:00-19:00 Неділя , понеділок салон зачинено. Теж ви можете самі до мене записатися онлайн, ось сайт ovatu.com/sites/the-hive-hair-company/17681/reservation На інстаграмі можна подивитись на мої роботи www.instagram.com/p/CjY51G5Lhc4/?igshid=YmMyMTA2M2Y=