Вінніпег для українців Канада
-
Хто продасть велику валізу недорого?
-
con-restor.ca/careers/
-
Всем привет! Кому нужна работа вот сюда набирают людей на монтаж гипсокартона
-
Не получится. У меня билет на Винипег на следующий день. Так что или Букинг, или комната в аэропорту. Будем посмотреть
-
❗Здається кімната 496 Murray Ave, Winnipeg Чудова простора - Мастер спальня, з власним виходом до ванної кімнати. Двоповерховий будинок на 4 кімнати, 3 сан вузли та 2 ванні кімнати. Є парко місце + чудовий двір для грилю та власного відпочинку. 650 на місяць + 25$ інтернет Секьюріті депозит - 300$ Для чоловіків/ або пара. 📞204 291 6395 Дмитро Viber/telegram/ What's App
-
Підкажіть будь ласка, хто відправляв листа for Credit Retroactive Payments? Не розумію, яку дату потрібно вказувати напочатку
-
Параллельно: уборка снега, бизнес, рисование портретов, продажа монет, рекрутинг людей в разные компании, ведение ютуб канала и тд. Куча дел.
-
Это у вас получается обучение на таксиста- доставщика+ менторство под ключ?🌚
-
Жаль, что в сутках только 24 часа
-
Бро, я шукаю роботу. Але в мене друг працює в інтернеті. Всім не дано працювати в мережі. Я пропоную підробіток від його імені. І я написав - це разовий підробіток. Багато не заробиш, але невеличкий бонус до основної зар плати не помішає. Та і я бачу. Що роботу тут особо не знайдеш так швидко. Тому йду на крайнощі - продаю монети, малюю портрети.
-
Вау, який ти спостережливий))
-
Добавил
-
Я ще іграшки продаю, допиши до списку.
-
Таке життя🤷♂ усім усе було давно відомо ще до приїзду