Вінніпег для українців Канада
-
Зараз доньці 14 і ось на тому тижні 2 дні температурила, а на третій почали боліти ікри на ногах.... Мабуть зараз такий вірус важкий і не тільки для діток
-
А с какого числа сдаёте?
-
Добрый вечер
-
Дякую, я намагався там перевірити, але не розумію що саме вибирати. Добре, спробую ще раз. Дякую вам!
-
Доброго вечора, можливо хтось підкаже як і де моніторити прохідний бал по Манітобі?
-
Стосовно диплому, вам спочатку потрібно його перекласти у ліцензованного перекладача а потім завірити нотаріально, зазвичай вони працюють разом. Підтвердження у WES потрібно тоді, якщо ця організація при перевірці може підвищити рівень диплому після перевірки, якщо це для іміграційного процесу. Я мало таких людей знаю, загалом то всі роблять просто переклад з нотаріальним посвідченням В загалі тут у нас, у всіх різні ситуації, я б радила звернутися до кваліфікованого спеціаліста і отримати професійну консультацію, бо подавати документи це одне діло, і ви можете або самі або за допомогою іміграційного консультанта. А от яку програму краще обрати для вашої сімʼї це складне питання, бо потрібно спочатку попередньо підрахувати ваші бали, а потім дивитися , за якою програмою вам краще «йти».
-
100cad состояние хорошее. Без домашних животных, самовывоз.
-
Здається 1 бедрумна квартира на 4 поверсі за адресою 35 Valhalla Drive. Вартість: 1300 доларів на місяць. Орендна плата 1300,00$. Включає гідро, тепло та воду. Одна вулична парковка. Безкоштовна пральня не в номері. Пральня знаходиться прямо біля блоку. Будинок для некурців.
-
250cad отличное состояние. Без домашних животных. Самовывоз. Подробности в ЛС.