Вінніпег для українців Канада
-
Дякую, я намагався там перевірити, але не розумію що саме вибирати. Добре, спробую ще раз. Дякую вам!
-
Доброго вечора, можливо хтось підкаже як і де моніторити прохідний бал по Манітобі?
-
Стосовно диплому, вам спочатку потрібно його перекласти у ліцензованного перекладача а потім завірити нотаріально, зазвичай вони працюють разом. Підтвердження у WES потрібно тоді, якщо ця організація при перевірці може підвищити рівень диплому після перевірки, якщо це для іміграційного процесу. Я мало таких людей знаю, загалом то всі роблять просто переклад з нотаріальним посвідченням В загалі тут у нас, у всіх різні ситуації, я б радила звернутися до кваліфікованого спеціаліста і отримати професійну консультацію, бо подавати документи це одне діло, і ви можете або самі або за допомогою іміграційного консультанта. А от яку програму краще обрати для вашої сімʼї це складне питання, бо потрібно спочатку попередньо підрахувати ваші бали, а потім дивитися , за якою програмою вам краще «йти».
-
100cad состояние хорошее. Без домашних животных, самовывоз.
-
Здається 1 бедрумна квартира на 4 поверсі за адресою 35 Valhalla Drive. Вартість: 1300 доларів на місяць. Орендна плата 1300,00$. Включає гідро, тепло та воду. Одна вулична парковка. Безкоштовна пральня не в номері. Пральня знаходиться прямо біля блоку. Будинок для некурців.
-
250cad отличное состояние. Без домашних животных. Самовывоз. Подробности в ЛС.
-
Доброго вечора всім! Кому цікава робота в доставці Дордаш або таксі Убер, 29.12 в районі 11.00-12.00 зможу взяти з собою на 3-4 години на свою зміну і за цей час все розповісти з власного досвіду роботи. Працюю по Winnipeg East. Це район Килдонан та Транскони. Маю досвід майже рік роботи в доставці і таксі в Вінніпезі та майже 5 років роботи в Убер в Україні . Заздалегідь хочу написати, що це безкоштовно, без всіляких рефералок та інших бонусів для мене. Мій друг хоче спробувати цю роботу на вечір і вихідні дні, попросив трішки навчити тонкощам. Є ще два місця на задньому сидінні, тому у вигляді волонтерства покатаю і розповім все, що знаю з власного досвіду(Грошей мені не треба, заробимо їх разом))). Якщо когось цікавить, напишіть у приватні. Гарного вечора)
-
Доброго вечора, продаю такі речі : Тумбочка : 1 чорного 1 сірого кольору, ціна 30$ Каркас під матрос: Full ( довжина 195см. ширина 142см.) Ціна 100$ Матрос: Twin ( довжина 190см ширина 97см) ціна 80$ Каркас : Twin ( довжина 187см ширина 95см) ціна 38$ Стол з стільчиками : стол ( висота 73см довжина 140см ширина 60см). Стільчики 5шт все разом ціна 150 $ Фен: ціна 14 $. Речі нові користувалися лише два місяці. Продаємо сприводу переїзду, їх можна буде забрати 7-8 січня.Якщо зацікавленні звертайтеся п.п.