Вінніпег для українців Канада
-
Сдается комната в частном доме на Furby St, 515$ все коммунальные включены. Кому интересно пишите в личку
-
Добрый вечір!Мы з окупованої теріторії. Робочий стаж підтвердити не можемо.Десь я чула,що можна підтвердити довідкою з дії з пенсійного фонду про сплату податків.Чи то є так?
-
Продаю чудовий Hyundai Accent GL 2013 року з clean title. Авто в ідеальному стані, пройшло 183 000 км. У нього є все необхідне: обслуговування та заміна масла виконані в Canadian Tire, є всі документи та гарантія безпеки. Особливості: - Нові зимові шини 🛞, також є всесезонні шини. - Блок обігрівача для легкого запуску в холодну зиму 🥶. - Підігрівані сидіння 💺 для комфорту в холодну погоду. - Безключовий доступ. - Запасне колесо з інструментами. Економічний в споживанні пального: 6,1 л/100 км в місті. 5,3 л/100 км на трасі. Можливість торгу, відкритий для пропозицій. Ідеальний варіант для щоденних поїздок, особливо для студентів. Якщо у вас є які-небудь питання, не соромтеся запитати! Джерело
-
Знайома канадка віддає безкоштовно. Можливо комусь потрібно. Фото 1 - Size small Фото 2 - Size medium Фото 3 - Youth size XL (maybe men’s small) Фото 4 - Size medium Фото 5 - Size medium. Spring/fall jacket (not warm enough for winter) Фото 6 - Size medium Фото 7 - Size medium
-
я бы посоветовал для начала посчитать ваши баллы. может вам не нужно ничего подтверждать и баллов хватит. а может вам и язык сдавать не нужно. возможно
-
Дякую
-
Дякую
-
Підскажіть будь ласка де можна звернутися по допомогу для заповнення декларації за 2023 рік
-
Доброго вечора усім хто не спить)))
-
Ку усім
-
Камон
-
Ні хто не спілкується
-
А то якось скучео
-
Народ , го розкачаєм двіжуху
-
)))
-
Надіюсь ви приймете мене в своє дружнє коло . Бо я скоро з розуму зійду. Сидіти 2 місяця доме це жесть. Не привик до такого.
-
Тут повідомлень