Вінніпег для українців Канада
-
Доброго вечора! Шукаю роботу автомеханіка. Маю великий досвід роботи з обслуговування та ремонту легкових автомобілів. Англійська на початковому рівні.
-
Германия не дает никаких возможностей на "остаться там". а в Канаде можно получить внж
-
Я не хочу пособий, бесплатного жилья. Хочу просто работать и чтоб была возможность оплачивать мои хотелки. Раньше в Польше так и было, хватало спокойно и квартиру снимать, и машину купить-обслуживать, и по Европе путешествовать, и есть-пить-курить что захочется. Здесь в Канаде на такое шансов, лично у меня, немного
-
Работа есть, да платят фигню. Живу сам, при люьой возможности цепляю оверы. Остается 500-700 , если будет 4 выходных в месяц, но машину не рискую покупать. Плюс бывают месяца вообще без оверов и выходит отложить 200-300. А каждый день в автобусе просто треш. Хочется транзитовское депо спалить
-
Привіт ! Маю роботу для механіка на СТО з досвідом і розуміння англійської мови ! Не в Вінніпезі, від Віннепега 170 км, але це чудове містечко, тут дуже спокійно, ми тут також з моїм чоловіком !!! Будь ласка відправляйте мені в ЛС свої резюме, та за деталями в приват !!!
-
Hi, I'm looking for a job in Winnipeg. I have Canadian work experience (customer service, catering, waiter, cashier, order taking) and international experience. I worked in the hotel and restaurant industry in Ukraine, Bulgaria and Italy. I also have experience working as an administrator in a gym. I will consider any offers of full-time employment.
-
Hi, I'm looking for a job in Winnipeg. I have Canadian work experience (customer service, catering, waiter, cashier, order taking) and international experience. I worked in the hotel and restaurant industry in Ukraine, Bulgaria and Italy. I also have experience working as an administrator in a gym. I will consider any offers of full-time employment.
-
just a
-
Хтось подавався на продовження проїзного льготного? Можете підказати які тепер документи прикріплювати?
-
Добрый ,вечер ищу работу в Winnipeg?,в уборках отелях в галереях или частый уборках ,разнесла в январе месяце будет как прилетела 4 месяцев ,разнесла по всем заводам и отелям ,уже очень много ,мойка посуды отели и т.д ,ищу уже если честно в отчаяние,...,может у кого есть работа буду благодарна в личные сообщения напишыте
-
Якщо Ви шукаєте авто.... краще дивитись на маркет плейс. Ми дивились пропозиції від "dealership " платите трішки більше але і гарантії є) місяць гарантії + не сплачуєте податку в МРІ.
-
Так . Я по онлайн запису в Торонто подавав документи.
-
Підкажіть, хто вже вклеїв візу в новий паспорт тут в Канаді, після того , як отримав новий ворк перміт, які подальші дії? Не можу знайти інформацію. Підкажіть будь ласка 🙏