Вінніпег для українців Канада
-
Отправьте их со счёта на счёт paysend.com/referral/7aa57b
-
Доброго вечора Українці, скажіть Будь-ласка, ви як їхали то дипломи свої перекладали дома на Англійську. Типу шкільний диплом. З університету.бо мій з ліцею перекладений Апостилем Київським просто. Це підходить. Чи потрібно ще на Англійську.чи перекладали уже в Канаді їх. Як правильніше. Дякую.
-
Доброго вечора Українці, скажіть Будь-ласка, ви як їхали то дипломи свої перекладали дома на Англійську. Типу шкільний диплом. З університету.бо мій з ліцею перекладений Апостилем Київським просто. Це підходить. Чи потрібно ще на Англійську.чи перекладали уже в Канаді їх. Як правильніше.дома перекласти. Чи потім уже,Дякую.
-
Головне щоб був завірений апостилем! А переклад вам тут зроблять, просто треба шукати перекладача який має право завірити зразу свій переклад. Ну так працює в Європі.
-
Доброго дня! Підскажіть скільки коштує білет до Канади з Польщі? Чи є для українців, якісь знижки або безкоштовні квитки? Буду дуже вдячна за відповідь )))
-
Где-то от 1500 на человека из Польши. Скидок нет
-
Вы забирали чемодан в Торонто?
-
Дякую за відповідь )))
-
Нас четверо летіло, компанія LOT Варшава-Торонто-Вінніпег за 4000$,але ми брали квитки заздалегідь,тоді дешевше)
-
Через яку компанію та як? Якщо що, то ви можете мені написати в особисті повідомлення. Нам зараз дуже потрібна допомога, стосовно цього
-
Варшава- Рейк'явік -Торонто - Вінніпег
-
Спасибо
-
Мы так брали билеты,думали вору пермит долго получать,а получили быстро,без каких-либо вопросом) Нет,на две разные даты.отдельные В 22:00 в Торонто,в 10:00 в Виннипег
-
Я з сином з Київа до Вінніпегу добралася за 1000
-
Приблизно десь
-
У вас единый билет был?Я прилетаю в Торонто в 21:45 на Виннипег самолёт в 8-00
-
Скільки виходять з пересадками?
-
Да,мы ночевали в аэропорту🙈
-
Якщо прямим рейсом то дорожче, а якщо з пересадками то дешевше.
-
В Канаде апостиль не имеет веса
21 Jan 2023, 07:33
4148/88484
about an hour ago