Вінніпег для українців Канада
-
Ага
-
Це з банкомату? Ще й різні комісії? Печально (
-
Типа в течении этих 10 дней нужно сделать сейфти?
-
Вже вже всіх задовбала ))) і українських , і в канадських банках
-
Ой, сподіваюся 🤞🤞🤞🤞🤞
-
Комісія в одному банку 3.50, в іншому 3…. Якщо 10 транзакцій в день по 3 бакса - в сукупності вийде нормально…
-
да там даж оф сайт есть, вобщем на гуглокарте можно найти. и там смотреть мануал :D
-
Теж так думаю, що досить резикований кейс з криптою)
-
Я там нормально так буду знімати ….
-
Навряд ті койнт автомати працюють зі всіма блокчейнами. Хіба через обмінники конвертити
-
Так а в принципі, це дуже критично, що по 100? Комісія за конвертацію від цього не зміниться. Просто шо купюри по 100. Думаю, це тимчасова історія, просто так вийшло
-
Единственное что, если не ошибаюсь, когда провели пре-сейфети инспекцию, и нашли что надо пофиксить, даётся месяц на это, если делать все официально, к примеру в канадиан таир. Но если в маленьком гараже каком, можно договорится, что бы не заносили данные с проверки в систему, особенно если у них же фиксить.
-
их прям много разных :D как пример localcoinatm.com/bitcoin-atm/manitoba/winnipeg/inkster_park_convenience-at-1484-inkster-blvd/
-
у ты нуудный. ща поищу
-
Лінку можеш закинути?)
-
Хто б ще казав, бачу нема стейбл койнів. Ефіри, біток будуть втрати при конвертації
-
Добрий день кто знає в Вінніпегу,нотаріуса Україномовного, який міг завірити документи,
-
Та пофіг, якщо чесно. Можна окрім того додатково контакти, діалог все покаже)
-
вот тут можно напримео)
-
дык а нафига ? если те же usdt вроде как можно напрямую себее чере зплатежные системы выводить без обменников. ну ии...
21 Jan 2023, 07:33
41681/90172
about an hour ago